Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Válogatott mérkőzésen jártunk... Magyarország - Írország: 0-0

A Magyar Labdarúgó Szövetség Gyermekszektor programja keretében az egyesületek utánpótláskorú játékosai részére ingyenes belépést biztosított a magyar-ír válogatott mérkőzésre. Az Aszód FC utánpótlás csapatai közül az U11, az U13 és az U19-es korosztály játékosai és edzőik, valamint a klub vezetői keltek útra egy 50 fős, az aszódi Golden-Glob Transz Kft. által biztosított busszal, hogy a helyszínen szurkolják ki válogatottunk győzelmét.
Játékosokon és edzőkön a klub egyenmelegítője, egyen esőkabátja díszelgett, mint később kiderült, az esőkabátnak igen jó hasznát vettük. Buszunk, ha nagy nehezségek árán is, de a stadion területére tudott beparkolni, így nem kellett sokat gyalogolnunk a számunkra kijelölt szektorba. A mérkőzés kezdete előtt tíz perccel aztán valósággal leszakadt az égbolt. Olyan felhőszakadás kerekedett, mintha vödörből öntötték volna a nyakunkba a vizet. Sajnos kis hazánk legnagyobb stadionja nem rendelkezik fedett nézőtérrel, ezért igyekeztünk gyorsan menedéket találni az özönvíz elől. A bátrabbak viszont szembenéztek a viharral!!! El is áztak rendesen....
A meccs a villámlás miatt 20 perc késéssel kezdődött, az eső csitultával aztán útjára indult a labda, a gyerekek pedig ahogy kell, hangos szurkolással biztatták a mieinket. Fogyott a szotyi, töki rendesen. A mérkőzés lefújása után a rendőri segítség gyors indulást biztosított a buszoknak, ennek ellenére biztosan lesznek, akiknek a késői érkezés miatt nehezen kezdődik majd a másnap reggel az iskolában.

Ha lehetőségünk engedi majd, és a gyerekenek is lesz kedvük, ősszel magyar bajnoki mérkőzést fogunk meglátogatni.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !

2012-06-06