Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

U13: Továbbra is edzésben...

 

A bajnoki idény végeztével U13 csapatunk továbbra is edzésben tartja magát.Hétköznap keddenként illetve csütörtökönként  az aszódi Csengey Gusztáv Átalános Iskola tornatermében vezényli a foglalkozást  Masznyik Dávid, a csapat edzője. Az újdonsült edző a következőképpen értékelte a csapat őszi teljesítményét:

 

"A bajnoki idényt megelőzően egy elnökségi megbeszélés során, a Bozsi- programba bekerülő, U13-as korcsoport focicsapatát kaptam kéz alá.A feladat nehézsége az volt, hogy teljesen új csapatot kellett felépíteni. Fontos volt a játékosoknak a megfelelő poszt megtalálása, ami a mutatott teljesítmények láttán nagy részben sikerült. Játékrendszerünk a 3-4-1 felállás volt a mérkőzések javarészt. Támadójátékunk hangsúlyát legfőbbképpen a 2 gyors szélső középpályásunkra fektettük, akik felfutásaikkal és a beadásaikkal teremtettek helyzeteket a csapatnak. Középpályán még javulnunk kell, agresszívabbnak kell lennünk, mivel rengeteg labdát adunk el és kevés labdaszerzés történik. A védelemi harmadban és a kapus poszton is voltak kilengések, tehát tovább kell csökkenteni ezen hibák számát, de átlagban jól teljesítettek a srácok. 
A csapat edzéslátogatottsága nagyon jó volt - átlag 15 fő -, az edzéseken kiadott feladatokat  koncentráltan és jó hangulatban végezték a gyerekek.

Összegezve, az eddig elvégzett munka és a csapat ősszel mutatott játéka alapján, reméljük tavasszal is eredményesek leszünk."

Néhány képet megtekinthetnek a galériában !

U13 2012 ősz