Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Utánpótlás csapataink közös pizzázással búcsúztatták a 2013-as őszi évadot...

U14, U15 és U21-es csapataink Kartalon, a Kastélykert étteremben közösen vettek részt a hagyományos évadbúcsúztató vacsorán. Az Aszód FC ügyvezető elnöke, Kovács Tamás köszöntötte a játékosokat valamint Boda Gergely (U14), Kerekes Csaba (U15) és Kvaka Zsolt (U21) edzőket.
Utánpótlás csapataink eredményes őszt zártak. Az U14-esek a harmadik, az U15-sök a hatodik, míg U21-es csapatunk a kilencedik helyen telel. Az együttesek erőnlétben, játéktudásban is egyaránt előreléptek, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az U15 szoros 4-3-as veresége a Vác VLSE ellen idegenben, vagy az U21-es csapat gólzáporos záró győzelme a dányi fiatalok ellen hazai pályán. Jó úton haladnak a gyerekek, s egyre inkább látszik az edzők minőségi munkája, a jó körülmények hatása. A tavaszi szezonban is a hangsúly a minőségi munkán lesz, ehhez minden eszköz rendelkezésre áll.
Az év értékelése után Kerekes Csaba edző köszönt el csapatától, munkahelyi és tanulmányi elfoglaltsága miatt a tavaszi évadban új edző fogja majd irányítani U15-ös csapatunk felkészülését. Köszönjük Csaba eddigi munkáját, és ha ideje majd engedi, természetesen visszavárja Őt az Aszód FC!
A köszöntő és a szezon értékelése után a különféle pizzák kerültek előtérbe, némi üdítővel leöblítve. A szezon zárásával rövid pihenőt kapnak a fiúk, január elején indul majd a tavaszi szezonra történő felkészülés.
A mai este megszervezésénél külön köszönet jár Ferenc Csaba szülőnek, aki a gyerekek szállításában segített.

Képeket a vacsoráról megtekinthet a galériában!