Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Zajlik a felkészülés ifjúsági csapatunknál is...

Ifjúsági csapatunk a hétvégén felkészülési tornán vett részt Gödöllőn, ahol 6. helyezést értek el a srácok. A következő néhány sorban Kvaka Zsolt, az U21 csapat edzőjének beszámolóját olvashatják.
Két hete kezdődött meg csapatunk számára a felkészülés a tavaszi szezonra, örömömre szolgál  hogy új arcokat is látunk,  akik közöl néhányukat le is szeretnénk igazolni . Az első komolyabb megmérettetésre Január 25.én egy műfüves torna keretével került sor, ahol 8 induló csapatból a 6. helyen végzett csapatunk. Ezen a felkészülési tornán még az új játékosok nem szerepelhettek, de a következő edzőmérkőzéseken már rájuk is számítunk.

Ifjúsági csapatunk a 6. helyen végzett. Ez a helyezés, korántsem tekinthető rossznak, ugyanis nem kisebb csapatok ellen, mint a REAC, Veresegyház, NB2 -es illetve Blasz 2-es csapatokkal mérkőztünk, akikkel szoros meccseket játszottunk.

A csoportban összekerültünk a dányiak csapatával is akik a mi bajnokságunkból már ismerősek voltak.
Korai gólt szereztünk és végig vezetve a mérkőzést sorra hagytuk ki a helyzeteinket,ami sajnos az utolsó 10 másodpercben megbosszulta magát, kihagytunk és kiegyenlített a Dány.
 Az első mérkőzésünkön döntetlent értünk el,   Aszód FC - Dány 1-1.

Második meccsen a REAC csapatával nagy küzdelemben 6-1 vereséget szenvedtünk.

Harmadik csoport meccs eredménye sem nekünk kedvezett Aszód FC - Veresegyház 0-5.

Mivel  gólkülönbségünk sokkal jobb volt mit a Dánynak így csoport harmadikként összekerültünk a másik csoport 4. helyén végzett Hévízgyörk csapatával, akikkel szintén az ősz folyamán többször is megmérkőztünk.

Ezen a mérkőzésen hamar gólt kaptunk de ahogy lenni szokott utána végigtámadtuk a meccset és a szerencsének is köszönhetően kiegyenlítettünk a vége előtt pár másodperccel.
Következtek a büntetők amiben mi voltunk a jobbak.  Így Aszód FC- Hévízgyörki SC 1-1 ,
büntetőkkel 3-1.

Tovább folytatódtak a küzdelmek  a helyosztó 5. helyért a Szent Pál Akadémia csapatával.
Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, hamar gólt szereztünk. Sajnos itt már a fizikális különbség is és az osztály különbség is előjött ennek ellenére szoros csatában  5-3 vereséget szenvedtünk, így hatodik helyen zártuk a tornát.

A csapat egésze remekül teljesített az egész tornán, a játékosok tisztesen helytálltak a magasabb osztályokban szereplő csapatok ellen. Ami mindenképpen kiemelendő: két bajnoki ellenfelünket sikerült legyőzni, ami mutatja, hogy jó úton halad a felkészülésünk. A következő edzőmérkőzést Galgahévíz csapatával játsszuk.