Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Taggyűlésen tájékoztatták a tagságot és az érdeklődőket a tavaszi felkészülés eredményeiről

 


A bajnokság tavaszi szezonjának megkezdése előtt az Aszód FC elnöksége beszámolt a 2013-as év zárásáról, a 2014-es tavaszi szezonra történő felkészülés lezárásáról, az időközben bekövetkezett személyi változásokról.

A naprendek előtt Sztán István polgármester tájékoztatta a tagságot a MÁV Budapest - Miskolc vasútvonal tervezett módosításáról, mely érintheti a Micsinay Ernő Sportpályát. A tagság egyetértett és támogatta a volt honvédségi gyakorló területen kialakításra kerülő új sportkomplexumról szóló elképzelést, azzal a feltétellel, hogy a jelenlegi sportpálya területét csak akkor lehet átadni a MÁV részére, amikor az új sporttelep teljesen elkészült. Így a klub működésének folytonossága biztosítva lesz. Természetesen mindez még csak elképzelés, és csak akkor lesz aktuális, amikor a MÁV a tervezésen túl a konkrét vasútépítést is megkezdi.
A továbbiakban Kovács Tamás ügyvezető elnök beszámolt a 2013-as év pénzügyi zárásáról, a 2013-14-es év tao-s támogatásáról, a sportpályán április hónapban induló felújítási (kerítés építés és edzőpálya felújítás) munkálatokról. A beruházás elvégzéséhez pénz rendelkezésre áll. Bemutatta a tagságnak az új edzőket, valamint az új pályagondnokot, Csobán Istvánt.
Dobes Attila a felnőtt csapat vezetőedzője ismertette az új igazolásokat, és a távozókat. Klubunktól távozott Gerhát Viktor és Juhász Jácint (Héhalom SE), illetve Sinkó József (Püspökhatvan SE). Érkezett nyolc új játékos: Hodosi Viktor kapus (Őrbottyán), Terjéki Dávid (Hévízgyörk SC), Tóth Levente és Lázár László (Bagi TC), Madarász Ádám és Madarász László (Testvériség SE), Virtyó Norbert (BVSC) és Miklósi Tamás (Szentmártonkáta). Véleménye szerint a keret erősödött, ezért szurkolóink joggal bizakodhatnak a bajnokság második felét illetően. A klub elnöksége a dobogós helyezések egyikének elérését tűzte ki célul. Ehhez minden feltétel adott.
A klub tagsága a beszámolókat elfogadta, a klub elnökségét támogatásáról biztosította.
A bajnokságot március 2.-án vasárnap, Gödöllőn a GEAC ellen kezdjük, a mérkőzés 14 30-kor kezdődik az Egyetem új műfüves pályáján. Az első hazai mérkőzés a sorsolás szerint március 8.-án szombaton 14 30-kor kerül megrendezésre. A hazai mérkőzés időpontja és helyszíne még változhat, annak függvényében, hogy az időjárás árt vagy használ az aszódi pálya állapotának. Ha a következő héten újabb jelentős eső áztatja a talajt, akkor az U21 és a felnőtt mérkőzést is egy közeli műfüves pályán fogjuk lejátszani. A válozásokról igyekszünk időben tájékoztatást adni az aszodinfo.hu, az aszodfc.hu oldalokon, illetve klub facebook oldalán.