Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Együttműködési Megállapodás az Újpest FC és az Aszód FC között

 

Az Újpest FC honlapján megjelent felhívásra reagálva felvettük a kapcsolatot a lila-fehér együttes vezetőivel. Rövid egyeztetés után az Aszód FC elnöksége felhatalmazta Kovács Tamás, az Aszód FC elnökét, hogy aláírja a két klub közötti kapcsolat alapját képező dokumentumot.
2015. június 19-én került sor az Újpest FC Megyeri úti stadionjában az Együttműködési Megállapodás aláírására, a dokumentumot a két elnök – Roderick Duchatelet elnök, tulajdonos illetve Kovács Tamás elnök - látta el kézjegyével.
A létrejött megállapodás elsősorban az utánpótlás-nevelés terén történő együttműködés részleteit szabályozza. Az Újpest FC folyamatosan szakmai segítséget nyújt az utánpótlás-nevelés terén az Aszód FC részére. Ennek keretében a belga Standard Liege-nél működő edzésprogramot, az edzők munkáját segítő szotfvert és knowhow-t teszi hozzáférhetővé az Aszód FC utánpótlás edzői számára.
Az Újpest FC által nyújtott szakmai segítség alapján a lila-fehér klub elsőként átigazolás céljából jogosult játékosokat választani az Aszód FC 15 év feletti amatőr játékosaiból, akik így közvetlenül kerülhetnek az Újpest FC korosztályos csapataihoz. Amennyiben az Aszód FC-től az Újpest FC-hez igazolt játékos játékjogát az Újpest FC értékesíti, az Aszód FC, mint nevelőegyesület részesülni fog a játékos átigazolási díjából.
A megállapodás minőségi változást hozhat az Aszód FC utánpótlás nevelő munkájában, illetve kézzel fogható jövőképet ad az Aszód FC utánpótláskorú játékosai részére, hiszen a legtehetségesebb, legszorgalmasabb játékosok egyenesen az Újpest FC korosztályos csapataihoz, az Újpest FC most kiépülő labdarúgó akadémiájához kerülhetnek.
A lehetőség immár adott, csak élni kell vele…
Hívunk, várunk minden aszódi és környékbeli tehetséges labdarúgó palántát, gyertek az Aszódi Futball Clubba, legyetek egy több, mint száz éves klub sportolói. Tőlünk csak egy lépés Magyarország egyik legnagyobb múltú, egyik legnépszerűbb labdarúgó klubja, az Újpest FC!

Aszód, 2015. június 19.
Kovács Tamás
Aszód FC elnök