Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

Simának tűnik, de egyáltalán nem volt az... Aszód FC - Püspökhatvan SE: 2-0 (2-0);

Utánpótlás eredmények - U21: Dány KSK - Aszód FC: 7-0; U15: Aszód FC Kisnémedi SE: 8-0; U14: Aszód FC - Dány KSK: 2-3;
A kellemes napsütés, a tabella utolsó helyezett csapata elleni biztosnak tűnő győzelem sem hozta lázba az amatőr foci kedvelőit. Talán 80 néző volt kíváncsi a püspökhatvaniak aszódi vendégjátékára.
Hugyezc Márk, az első aszódi gól szerzőjeA mérkőzés elején jól rá is ijesztettek a vendégek az álmosan kezdő aszódi csapatra. Az első negyedórában három ziccert rontottak, illetve a jó napot kifogó aszódi kapus, Téglás László bravúrjai mentették meg a hazai kaput a góltól. Közben Oláh Tamás büntetőt rontott, így a 24.percig kellett várni az első gólra. Ekkor azonban Krecsmarik Patrik pontos beadására Hugyecz Márk (a képen) jókor érkezett, és közelről a vendégek kapujába vágta a labdát. (Külön öröm, hogy két utánpótláskorú labdarúgónk jeleskedett a gólszerzésben...) Két perc múlva Káposzta Balázs passzolt okosan Oláh Tamás elé, aki a kifutó kapus felett átemelte a labdát, és a kapuba gurított (2-0). A szünetig elszántan bírkoztak egymással a csapatok, de újabb gól nem láttunk.
Szünetben kényszerű cserét hajtott végre az Aszód. A megsérült Krecsma helyére Bodnár Miklós állt be. A második félidő első negyedórája eseménytelenül telt el. A 63.percben Dobes Attila kettős cserével igyekezett felrázni csapatát: Sinkó Józsefet Szabó István, Hugyecz Márkot Kovács Dániel váltotta. A 64.percben egy vendég szabadrúgás után ismét Téglának kellett bravúrral védenie. A kétgólos hátrány ellenére Püspökhatvan egyre nagyobb energiákat mozgósított a szépítés érdekében, az aszódiak gyors kontárkat vezettek. Egy ilyen ellentámás végén Szabó István centerezéséből Kovács Dani kapufát fejelt, majd szintén Szabó életerős lövését hárította a vendégek kapusa. A 77.percben Oláh Tomit Braun Tamás váltotta. A 84.percben Juhász Jácint lövése csattant a kapuvason, a kipattanó labdát Szabó fölé bombázta. A játékvezető a 90.perc végén lefújta a találkozót.
Összefoglalva: nagyon nehéz mérkőzésen, az utolsó pillanatig küzdő-harcoló ellenféllel szemben sikerült a három pontot begyűjteni. Korrekt játékvezetés mellett sportszerű küzdelem folyt a pályán. A mai győzelemmel csapatunk a 8. helyig tornázta fel magát.

Hugyezc Márk, az első aszódi gól szerzője

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !