Frissítve: 2018.11.19

Facebook Oldal

U21-es csapatunk is befejezte a 2013-as évet... U21: Aszód FC - Dány KSK: 7-2

Szürke vasárnap reggel, 8 óra. Zuhogó eső. Hideg északi szél. A fiatalok többsége a szombati buli után éppen most fordul a másik oldalára az ágyban. Kinek van kedve ilyenkor felkelni, hát még bajnoki futball meccsre menni? Szétázni az esőben, nyakig sarasan küzdeni az ellenféllel és a labdával? Azt gondolom, kalapot kell emelni azok előtt, akik ma erre vállalkoztak...
Az aszódi U21-es csapat nem csak vállalkozott, hanem olyan szívvel, olyan lelkesedéssel játszott a mai esős reggelen, hogy talán az egész szezonban nem láttunk ilyet. Reggelire Kvaka Zsolt edző valószínűleg csípős paprikát etetett a gyerekkel, mert úgy futott, hajtott mindenki, hogy élmény volt még nézni is. Tíz perc alatt már 2-0 volt az eredmény ide, és az első félidei páros kiállítás sem szegte kedvét a mieinknek. Már 6-2-re vezettünk, mégis úgy ment előre mindeki, mintha vesztésre álltunk volna. Nem csoda, ha meglett a hetedik hazai gól is.
Összefoglalva: A szezon legjobb játékát mutatva, magabiztosan szerezte meg a három pontot U21-es csapatunk, s ha a formát sikerül átmenteni a tavaszi szezonra, sok örömet okozhatnak majd fiataljaink. S itt a fiatalok jelzőt szó szerint kell venni, hiszen U21-es csapatunk átlagéletkora 16-17 év, sokan az idei szezonra kerültek fel ("öregedtek ki") U15-ös csapatunkból.

További utánpótlás eredmény; U15: Vác-Deákvár SE - Aszód FC: 3-2;

 

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !

 

Az őszi szezon legjobb játékosára továbbra is szavazhat a   Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyezned kell a JavaScript használatát.  email címen!