Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Az elsõ félidõben eldõlt... Aszód FC - Mogyoród KSK: 2-0 (2-0); U21 mérkõzésen Aszód FC - Kóka KSK 2-2 (2-0);

A csapadékos idõjárás nem tett jót az aszódi pálya talajának, ezért a gödöllõi egyetem mûfüves játékterén rendeztük a tavaszi szezon elsõ "hazai" mérkõzését. Így történt ez U21-es csapatunkkal is, akik 2-0-ás elsõ félidõ után 2-2-es döntetlent értek el Kóka csapatával szemben. Az aszódi gólokat Köntös Ádám és Kvaka Bálint szerezték.
A felnõttek mérkõzésére mintegy 40 nézõ látogatott ki, zömében aszódi szurkolók. A mérkõzés elõtt udvarias gesztusként az aszódi csapatkapitány, Domján Norbert egy szál virágot adott át a nõnap alkalmából Zsiga Gitta játékvezetõnek.
Az elsõ félidõ aszódi mezõnyfölénnyel telt el, a szórványos vendég akciók alig jutottak el a hazai kapuig. Csak idõ kérdése volt, mikor érik góllá az aszódi fölény. Erre a 32.percig kellet várni Madarász László lövése után a lepattanó labdát Káposzta Bence tálalta mesterien Oláh Tamás elé, aki kilõtte a hosszú sarkot (1-0). A 40.percben egy jobb oldali szögletre Terjéki Dávid érkezett határozottan, és erõbõl a hálóba fejelt (2-0).
A második félidõben szerepet kaptak az aszódi cserejátékosok is. Nem sokat változott a játék képe, a hazai csapat irányította a játékot. Oláh hagyott ki egy ziccert, amikor közelrõl mellé lõtt, majd Masznyi Dávid elõtt adódott helyzet, aztán Lázár László találta telibe a felsõ lécet. A mérkõzés vége felé szövegért két mogyoródi játékos is idõ elõtt mehetett zuhanyozni, a létszámfölényt azonban nem sikerült újabb gólra, gólokra váltani. Aszódi oldalon megelégedtek a kétgólos gyõzelemmel.
Összefoglalva: korrekt játékvezetés mellett akár nagyobb arányú is lehetett volna a mai siker, ha a második félidei helyzeteknél jobban koncentrálnak a fiúk. Idõnként formás, tetszetõs aszódi támadásoknak tapsolhattunk. Két mérkõzés, 6 pont, 6 rúgott , 0 kapott gól. Az igazi erõpróba azonban jövõ vasárnap, Ikladon vár a csapatra...

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !