Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Igazi nagyüzem volt a hétvégén... U14: Dány KSK - Aszód FC 0-2; U15: Kisnémedi MSE - Aszód FC 5-1; U21 Valkó KSK - Aszód FC 1-4; Felnõtt bajnokság: Isaszeg SE - Aszód FC 1-3 (0-0);

Kellemes meglepetést okozott U21-es csapatunk, akik Valkón arattak magabiztos sikert, és három forduló után csoportjukban az elõkelõ második helyen állnak.
Felnõtt csapatunk szép tavaszi idõben látogatott Isaszegre. A mérkõzésre mintegy 80 nézõ volt kíváncsi. Két születésnapos "õs" aszódi játékost is köszönthettünk, név szerint Masznyik Dávid a 25., Kovács Kristóf a 23. születésnapját ünnepelte. Boldog születésnapot kívánunk mi is!
Éppen Kovács veszélyeztetett mindjárt az elsõ percben, csukafejesét nagy bravúrral védte a hazai kapus. Ez elsõ percek aszódi támadásai után kiegyenlített lett a játék, férfias, sportszerû küzdelem zajlott a pályán. Helyzetek mindkét oldalon akadtak, gól az elsõ félidõben nem született.
A második félidõben kettõs cserét hajtott végre Dobes Attila: Hugyecz Márk helyett Kovács Dávid, Madarász László helyett Miklósi Tamás lépett pályára. A cserék jót tettek a csapatnak, az 53.percben Kovács Kristóf beadását Domján Norbert, csapatkapitányunk bólintotta az isaszegi kapuba (0-1). Két perccel késõbb Tóth Levente szintén fejes góllal növelte az Aszód elõnyét (0-2). A 60.percben szépített Isaszeg. Az aszódi védelem nem tudott felszabadítani, a beadást kapásból Téglás kapujába vágták (1-2). A gól felhozta a hazai csapatot, de egy gyors kontra végén Masznyik Dávid beadását Miklósi Tamás nagy erõvel a hosszú felsõ sarokba bombázta, beállítva a meccs 1-3-as végeredményét.
Összefoglalva: a második félidei játék alapján magabiztosan hoztuk el a három pontot Isaszegrõl. Külön öröm, hogy két új játékosunk is megrúgta illetve fejelte elsõ gólját aszódi szinekben (Miklósi Tamás és Tóth Levente). Erdõkertes kikapott, Bag döntetlent játszott, így ismét szorosabb lett a bajnoki táblázat élcsoportja.

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !