Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Valkó KSK U21 – Aszód FC U21 mérkőzés beszámoló

 

Az első bajnoki óta eltelt három hét és már nagyon várták a fiúk, hogy bizonyíthassanak. A jó hangulatot ez a három hét sem ronthatta el , nagy jókedv volt a mérkőzés előtt de még nagyobb volt az elszántság .

Az első félidő elejére rá is nyomta bélyegét ez a teher, sorra kidolgozott helyzeteink maradtak ki. A 20. percig egy kapuztunk, de gólt nem sikerült elérnünk. Majd néhány nagyobb hazai helyzet következett, de a 38. percben ismét száz százalékos ziccert hibáztunk. Majd a sok lehetőség végre góllá érett , egy jobb oldali szabadrúgást követően a hosszú oldalon elszálló labdát Széles József rögtön visszaívelte és az érkező Szalai Gergő kapásból előtte. Ez a lövés még elakadt a védőkben, majd a kipattanót nagy erővel a kapu bal oldalába vágta. GÓÓÓÓÓL. 43 perc (0-1) Ezzel Gergő egy több mint fél éves gólcsendet tört meg !
Két perccel később Kovács Dániel a félpályán kapott egy labdát és szenzációs cselsorozattal elindulva öt védőn keresztül verekedve magát 15 méterről a lőtt. GÓÓÓÓL. 45 perc (0-2)

A második félidőben már egy kicsit felszabadulva kezdtük a játékot. Talán túlzottan is lazára vettük, így az ellenfél kezdte jobban ezt a játékrészt. Sorban hibázták el helyzeteiket viszont ehhez kellet a jól együttműködő védelmünk is. A 63. perctől ismét mi irányítottuk a játékot . Egy jobb oldali 40 méteres szabadrúgást követően - amit Kovács Dávid mesterien tekert középre az érkező Kerényi Dani elé - , aki állítgatás nélkül jobb belsővel 18 méterről tekerte a bal felsőbe a játékszert. GÓÓÓÓÓL. (0-3). A következőkben ismét egy kis teret kapott az ellenfél és egy beadás után (a kissé még a gólöröm mámorában lévő védők asszisztálása mellett) egy fejesből szépíteni tudott Valkó. 75 perc (1-3) Ez a találat újra ébresztőt fújt és végigtámadva az utolsó negyed órát nagyszerű Petrás Kristóf kiugratás után Kovács Dani elrobogott a szélen és mesterien adta középre a labdát az érkező Bartók Ádám elé, aki 11 méterről az üresen hagyott kapu közepébe lőtt. GÓÓÓÓL. 89 perc (1-4).

Gratulálok a fiúknak ezért a sikerért kőkeményen megdolgoztak! Szép volt fiúk , Hajrá Aszód!

Valkó U21- Aszód fc U21 (0-2) 1-4.

Kvaka Zsolt vezetőedző