Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Gyõzelem a négyzeten... Aszód FC U21 - Pécel SSE U21: 3-2; Kismaros SE - Aszód FC: 1-3 (0-2);

Szombaton, hazai pályán U21 csapatunk folytatta remek tavaszi sorozatát. Hátrányból is fordítani tudtak a fiúk, és nagy csatában tartották itthon a három pontot. Õsszel Pécelen 7-0-ra elpáholt minket a péceli csapat, a gyõzelem méltó válasz volt az õszi nagy zakóra. Tavasszal három gyõzelem mellett egy döntetlen a mérleg, így négy forduló után, vereség nélkül, csak rosszabb gólkülönbséggel áll U21-es együttesünk a bajnoki táblázat második helyén. (U21 II.osztály, Északi II. csoport)
Felnõtt csapatunk Kismarosra látogatott. Szimpatikus és sportszerû egyesület, szépen felújított klubház, és mintegy 50 nézõ fogadta az aszódi csapatot. Kismaros a táblázat 6. helyén áll, míg Aszód az 5. helyen, négy ponttal megelõzve a kismarosiakat. Igazi nagy csatára volt hát kilátás. Kezdés után hamar átvette az irányítást az Aszód. A 13. percben bal oldali akció végén Miklósi Tamás 20 m-rõl hatalmas gólt ragasztott a hazai kapuba (0-1). Jobban játszottunk, az Aszód akarata érvényesült a pályán. A 30.percben szabadrúgáshoz jutott a vendég alakulat. Miklós Tamás állt a labda mögé, s jól eltalált lövésébe csak belekapni tudott a hazai kapus (0-2).
Szünet után az elsõ kismarosi támadás góllal végzõdött (1-2), és a szorossá váló eredmény hatására egyre többet támadott a hazai csapat. Az Aszód beszorult a saját térfelére, és gyors kontra támadásokkal veszélyeztetett. Jól állt a lábán az aszódi védelem, mert igazán veszélyes hazai helyzet nem adódott. A 75.percben gyors és pontos támadás végén Miklósi mintaszerûen adott be, a jókor érkezõ Késedi Gábor fejjel növelte az aszódi elõnyt (1-3). A mérkõzés végéig az eredmény már nem változott.
Összefoglalva: ötletesebben és pontosabban játszott ma az Aszód, mint vendéglátója. Az aszódi Miklósi Tamás szenzációs napot fogott ki, minden megmozdulása életveszélyes volt. Két gól, és egy gólpassz a mai mérlege, gratulálunk mai teljesítményéhez. Az ellenfél egyik hazai vezetõje is sportszerûen megdicsérte az aszódi csapat játékát, talán ez volt ma a legnagyobb elismerés.

 


A mérkőzésekről készült képeket megtekinthetik a galériában !