Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Megint nem sikerült közelebb kerülni a dobogóhoz! Püspökhatvan SE - Aszód FC 2-1 (1-0)

Utánpótlás eredmények: Vác VLSE U15 - Aszód FC U15: 11-2; Dány KSK U21 - Aszód FC U21: 1-6;
Szombaton utánpótlás csapataink közül U21-es együttesünk folytatta remek tavaszi szereplését, dányi gyõzelmével a bajnoki táblázaton csak rosszabb gólaránnyal áll a második helyen. Sajnos U15-ös csapatunk nagy pofonba szaladt Vácott, a bajnokság legerõsebb csapata nem kegyelmezett a mieinknek.
A felnõttek húsvát vasárnap a közeli Püspökhatvanba látogattak. A vendéglátók a táblázat utolsó helyén szerénykednek, így sokan fix 2-re vették a meccset. És nem csak a szurkolók közül. Nem kellett volna...
Közvetlenül a mérkõzés elõtt hirtelen jött nyárias zivatar nehezítette a csapatok dolgát, mély és csúszós talajon indult útjára a labda. A 11.percben szereztek vezetést a hazaiak. A középpályán labdát szereztek, a távoli lövésbe beleért egy aszódi védõ, a labda irányt változtatva pattant az aszódi kapuba. Kapusunk, Téglás László tehetetlen volt (1-0). A mély talajon inkább bírkózás zajlott mint játék, s ebben a lelkes hazaiak jobbak voltak. Az elsõ félidõ vége elõtt két perccel Kovács Kristóf csúnyán összefejelt Terjéki Dáviddal, Kristóf halántékán felszakadt a bõr, így számára a hatvani kórház baleseti sebészetén folytatódott a mai bajnoki forduló.
Szünet után Domján Norbert lövésével gyorsan egyenlített az Aszód (1-1). A labdát többet birtokolta a vendég alakulat, de egy gyors kontrából mégis Püspökhatvan szerezte meg a vezetést (2-1). A második félidõ végén egy meg nem adott hazai lesgól borzolta a kedélyeket, az eredmény azonban már nem változott.
Összefoglalva: az a csapat nyert ma, amelyik jobban akarta a gyõzelmet. A két csapat játékában nem látszott a táblázaton elfoglalt helyük közötti különbség. Ez a tény vagy a hazaiakra nézve hízelgõ, vagy az aszódiakra nézve szomorú... A mai vereséggel sajnos egyre messzebb kerül a dobogós hely megszerzése.