Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Szenzációs játék, szenzációs győzelem Erdőkertesen! Erdőkertes SE - Aszód FC: 0-3 (0-2)

Két 40 pontos csapat, a 4. helyezett Erdőkertes az 5. helyezett Aszód csapott ma össze a közeli Erdőkertesen. Felújított pálya, kiváló gyepszőnyeg, és mintegy 100 néző örült a felhők közül előbukkanó napsütésnek. Ideális labdarúgó idő várta a kezdő sípszót.
Győzelmi örömA bajnoki pontvadászat hajrájában mindkét csapat a győzelemre hajtott, úgyhogy egy nagyon jó mérkőzés kerekedett a találkozóból. Az első félidő 20.percében egy bal oldali szögletet Kovács Kristóf középre fejelt, a jókor érkező Domján Norbert közelről a kertesi kapuba bólintott (0-1). Öt perccel később Kovács Dániel lépett ki a védők vonalából, a kapus mellett megtolta a labdát, aki elhúzta a lábát. A büntetőt Domján kapitány magabiztosan értékesítette (0-2). Magasabb sebességre kapcsoltak a kissé álmosan kezdő hazaiak, az Aszód visszahúzódva kapuja elé biztosan védekezett, és gyors kontrákat igyekezett vezetni. Színvonalas játékot, nagy taktikai csatát látott a publikum. Lüktetett a játék, gól a félidő végéig nem esett.
A második játékrész elején ha lehet, még nagyobb nyomás alá került az aszódi kapu, a védelmünket sokszor a szerencse is segítette. Sorra maradtak ki a hazai helyzetek, az Aszód okosan, fegyelmezetten lassította a játékot, sok pontos passzal, nyugodtan játszott. A 85.percben jött a slusszpoén: Madarász László lövését az érkező Késedi Gábor elé tenyerelte a hazai hálóőr, Késedi 13 méterről a hálóba fejelt (0-3).
Összefoglalva: sportszerű, színvonalas, nagy iramú mérkőzésen teljesen megérdemelten győztünk. Két játszó csapat mérkőzése igazán élvezetesre sikerült, nyilván az aszódi szurkolóknak jobban tetszett a meccs... E győzelemmel a negyedik helyre léptünk előre.

 


Következik jövő vasárnap Aszódon a Galga-menti derby: Aszód FC - Bag '96 TC!!!