Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

U14-es csapatunk kikapott ugyan, de így is bronzérmes lett csoportjában...

A 2013-2014-es bajnokság utolsó fordulójára került sor ma U14-es csapatunk számára. A tét a harmadik hely megtartása, s a bronzérem megszerzése volt. Ellenfél a közeli Hévízgyörk hasonló korú együttese, akikkel mindig nagy csatát játszottunk.
Az első félidő kiegyenlített játékot hozott, ügyesen tette-vette a labdát mindkét oldal. A nagy meleg ellenére nagy volt az iram, alaposan megizzadtak a játékosok a tűző napon. A félidő lefújása előtt vezetést szereztek a vendégek (0-1), így hát volt miről beszélni Boda Gergely edzőnek a szünetben.
Sajnos - ahogy mondani szokták - a hazai csapat az öltözőben hagyta a focicipőt, mert a második félidőben sorra szerezte a gólokat a hévízgyörki csapat, az aszódiak szinte feladták a meccset (0-6). Aztán a mérkőzés vége előtt megrázták magukat. Kiss Bence szögletből(!) mesterien csavarta a labdát a györki kapuba (1-6), sőt két perc múlva újra a vendégek hálójában táncolt a labda (2-6).
Vereség lett a vége, de az utolsó percig harcolt az aszódi csapat a szépítésért, ezért mindeképpen dícséret illeti a srácokat. Mint ahogy a szülőket is a gyönyörű tortáért.
Gratulálunk a bronzéremhez!!!

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !