Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Ma nem az eső, hanem az Aszód győzőtt... Aszód FC - Nagymaros SE: 2-0 (1-0)

 

Szokás szerint közvetlenül a mérkőzés előtt szakadt le az égbolt. Sűrű villámlás és mennydörgés, nappali sötétség állt be a meccs tervezett kezdésére. Fél óra várakozás után kissé csitultak az elemek, így elkezdődhetett a mérkőzés. Ilyen időben tényleg csak a legfanatikusabb szurkolók jönnek focimeccsre, így mintegy 50 aszódi néző ázott bőrig a szemerkélő esőben.
Jól és szervezetten kezdte a hazai csapat a játékot, a 25.percben Masznyik Dávid lépett ki középen a védők közül és a hosszú sarokba lőtt (1-0). Többet birtokolta az Aszód a labdát, de meddő volt a mezőnyfölény, mert igazán veszélyes helyzet nem alakult ki a vendéhek kapuja előtt.
Fordulás után sem változott a játék képe, Aszód támadott, Nagymaros jobbára a védekezéssel volt elfoglalva. Tóth Levente fejese a kapufáról pattant ki a mezőnybe, majd az aszódi kapuvas is játékba avatkozott. Egy kapufa itt, egy kapufa ott...
A második félidő 83.percbében két aszódi cserejátékos hozott össze egy szép aszódi gólt. Lázár László cselezte magát tisztára a nagymarosi büntetőterületen, majd önzetlenül Miklósi Tamás elé passzolt, aki higgadtan a kapuba paskolta a labdát, beállítva a mérkőzés 2-0-ás végeredményét.
Összefoglalva: sportszerű mérkőzésen megérdemelt aszódi győzelem született. Aszódi bronzérem majd aszódi győzelem, aztán izgalmas lila Magyar Kupa finálé. Hajrá Aszód, hajrál liláááááák!!! Így volt kerek a vasárnap. :)

A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !