Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Higgadt játék, magabiztos győzelem... Vác-Deákvár SE - Aszód FC: 1-3 (0-1)

Az idei utolsó idegenbeli mérkőzésünkre Vácott, a helyi megye II-es alakulat, a Vác-Deákvár ellen került sor. Dobes Attila vezetőedző távollétében játékosunk Késedi Gábor végezte az edzői feladatokat.Mivel Gábor főállásban a Vasas SC-ben edzősködik, így nem volt idegen a számára a közeg. Edzői debütálását győzelemmel hálálta meg csapatunk.
A mérkőzést jól kezdte az Aszód. A 3.percben jobb oldali szöglethez jutottunk, a beívelt labdára Terjéki Dávid határozottan érkezett, és erővel a hálóba fejelt (0-1). Mi irányítottuk a játékot, okosan és nyugodtan járattuk a labdát, ellenfelünk annál idegesebben, sokat reklamálva játszott. A vezetés birtokában az Aszód visszaállt, átengedte a kezdeményezést a hazai csapatnak.
A második félidőben változott a játék képe. Kezdeményezőbben, aktívabban játszott csapatunk, s a változás az eredményben is megmutatkozott. A 60.percben Kovács Kristóf sarokkal indította Kovács Dánieltt, aki a pontos labdát góllal hálálta meg (0-2). A 75.percben ismét Kovács Dani volt eredményes, egy kapu előtti kavarodásból talált a váci hálóba (0-3). Egyik aszódi helyzetet követte a másik: Kovács Kristóf, Kovács Dani, Lázár László is már csak a kapussal állt szemben, az előnyt mégsem sikerült növelni. A végeredményt a 87.percben egy vitatható büntetőből a hazai csapat állította be (1-3).
Összefoglalva: nyugodtan, higgadtan játszott az aszódi alakulat, a győzelem egy percig sem forgott veszélyben. Szemre is tetszetős akciókat vezettek a fiúk, mindenki kitett magáért.

Pirosban Kovács Dani


A mérkőzésről készült képeket megtekinthetik a galériában !