Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Két perc alatt eldőlt a meccs... Aszód FC - Vác-Deákvár SE: 3-1 (3-1)

Gyönyörű őszi, igazi labdarúgó időben került sor a váciak vendégjátékára. Mintegy 100 néző előtt indult útjára a labda. Több veszélyes aszódi helyzet után a 23.percben Miklósi Tamás beadására Kovács Dani emelkedett a legmagasabbra, s fejjel vette be a váci kaput (1-0).

A 34.percben Káposzta Bence egy ártatlan helyzetben elcsúszott a labda előtt, a váciak támadója lecsapott a labdára, majd átemelte az aszódi kapus, Ráfel Dániel feje felett a labdát, ami a kapufát érintve került az aszódi hálóba (1-1). Nem kellett sokat várni az újabb aszódi gólra: a 38.percben Simek Péter remek beadására Terjéki Dávid robbant be, erőteljes fejese a léc alá vágódott (2-1). Újabb két perc múlva Tóth Levente középről lőtt kapura, 20 m-es lövését a váci kapus nem tudta hárítani (3-1). A sokat reklamáló váciak szövegét megunta a játékvezető, aki a 41. percben piros lappal az öltözőbe küldte a váciak játékosát, Hannus Jánost.
Szünet után kissé leült a játék. Az aszódiak megelégedtek a kétgólos vezetéssel, inkább a vendégek próbálkoztak, de kevés elképzelés volt játékukban. A második félidő 88.percében a váci Kovács Péter megsértette az egyik asszistenst, ezért ő is piros lappal mehetett idő előtt zuhanyozni. A hajrára ismét felpörögtek az aszódiak, az eredmény azonban nem változott.
Összefoglalva: az első félidőben eldőlt a mérkőzés, teljesen megérdemelt volt az aszódi siker. Szép gólok, jó játék. Ennyi kellett a győzelemhez... Továbbra is második helyen állunk a tabellán.
További utánpótlás eredmények: Aszód FC U21 - Zsámbok U21: 5-3; Iklad KFC U18- Aszód FC U18: 15-2;