Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Tartalékosan, kínlódva, de itt a három pont... Aszód FC - Kismaros SE: 1-0 (0-0)

Szinte nyári időben, ragyogó napsütésben, mérsékelt érdeklődés mellett fogadtuk Kismaros csapatát. Sérülés miatt Simek Péter a kispadon, irányítónk Györök Tamás még ott sem, Késedi Gábor a válogatott mellett Telkiben.Tartalékosan is nálunk volt többnyire a labda, a 10. percben Dobes Raymond távoli lövése a felső lécen csattant, jelezvén, győzni akarunk. A vendégek inkább a védekezéssel törődtek, az első félidőben egy veszélyes helyzeten kívül alig kerültek Ráfel Dani kapuja elé. Több helyzetet, helyzetecskét dolgozott ki az Aszód, gólt azonban nem sikerült szereznünk. Nagyon hiányzott a középpályánkról egy igazi irányító, szervező játékos.

A második félidőben sem változott a játék képe. Az idő haladtával védőink egyre gyakrabban merészkedtek előre. Így történt, hogy Terjéki Dávidot szabálytalanul akasztották a kismarosi büntető területen belül. A csereként beállt Simek Péter nem hibázott, nagy erővel a jobb felső sarokba vágta a labdát (1-0). A gól után is maradt a gyenge játék színvonala, az iram is lassú volt. A vendégek nem tudták átvenni a játék irányítását, a hazaiak őrizték az egygólos vezetést. Két perc hosszabbítás után a 93. percben vetett véget a játéknak a játékvezető.

Összefoglalva: nehezen, fogcsikorgatva, de sikerült itthon tartani a három pontot. Talán ez a legfontosabb pozitívuma a mai napnak. Továbbra is a második helyen állunk a tabellán. 

Innen is gratulálunk játékosunknak, Késedi Gábornak, aki a magyar labdarúgó válogatott szakmai stáb tagjaként becsülettel helyt állt Bukarestben!