Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Egy lesgóllal jobb volt az ellenfél... Aszód FC - Iklad KFC: 0-1 (0-1)

Ideális labdarúgó időben nézőcsúcsott hozott őszi utolsó hazai mérkőzésünk. A kezdő sípszóra mintegy 200 néző gyűlt össze az aszódi sporttelepen, sok vendég szurkoló kísérte el kedvenc csapatát a szomszédos Ikladról. Egészen focimeccsen érzete magát az ember...
Az aszódi csapat lemásolta a múlt heti bagi kezdést. Már a 2.percben vezetést szerzett Iklad, amikor az álmos aszódi védők között egy gyors támadás végén a hálónkba gurítottak. Az egyébként szép góllal a probléma csak annyi volt, hogy a gólszerző játékos másfél méteres lesen állt, melyet számos vonalban álló néző megerősített.
Többet birtokolta az Aszód a labdát, de a mezőnyfölény meddő volt, helyzetig sem jutottunk. Szünetben Miklósi Tamás helyére Horváth Józsi állt, Dobes Attila a cserével a támadó szekciót szerette volna erősíteni. Az 51.percben Tóth Levente szenvedett húzódást, helyén Kovács Bence folytatta a játékot. Fokozta a nyomást az aszódi csapat, a 74.percben Sárga László csúsztatását védte a jó napot kifogó ikladi kapus, a korábban már Aszódon is megforduló Varró István. A kipattanó labdát Horváth Joci kapura emelte, ám Varró látványos vetődéssel ezt is hárítani tudta. A 80.percben Sárga Laci a kapufát találta el. Az ikladi csapat ott húzta az időt, ahol csak tudta, a 88.percben időhúzásért Varró kapus kapott sárga lapot. A rendes játékidőre még két percet húztak rá a csapatok, az eredményt azonban nem változott.
Összefoglalva: sportszerű mérkőzésen a döntetlen inkább megfelelt volna a játék képének. Sajnos az ősz utolsó hazai mérkőzésén nem sikerült szépen búcsúzni szurkolóinktól. A jövő hétvégén csapatunk szabadnapos, majd az utolsó őszi fordulóban az egyre jobb formában lévő Isaszeg ellen, idegenben fejezzük be az őszi szezont.