Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Ma semmi sem sikerült ... Aszód FC - Verőce SE: 1-2; (0:0) U21 mérkőzés szombat: Kóka KSK - Aszód FC: 2-1

Jól előkészített pálya fogadta a feljövőben lévő verőcei csapatot, akik az elmúlt fordulóban 6-2-re intézték el a tavalyi bajnok Iklad csapatát. Hideg tavaszi szélben, és mintegy 80 néző előtt indult útjára a labda.
Aszódi támadásokkal indult a találkozó: a 13.percben Krecsmarik Patrik lövését lábbal, a 20.percben Miklósi Tamás lövését hatalmas vetődéssel védte a korábban hosszú ideig Aszódon játszó Téglás László, verőcei kapus. Az első és sokáig egyetlen vendég helyzetre a 22.percig kellett várni, ekkor Tóth Levente veszített labdát a saját tizenhatosunk előtt, a verőcei lövés azonban kapunk fölé ment. A 39.percben az egyébként is sokat reklamáló Téglás megsértette a játékvezetőt, aki a kapust piros lappal az öltőzőbe, a hevesen tiltakozó verőcei edzőt pedig a lelátóra küldte.
A szünetben cserélt Aszód: a kezén megsérült Fazekas Gábort Szabó Gábor váltotta. Az 54.percben Tóth Levente ereszetett meg egy sistergős lövést, a felső lécet találta telibe. Az 55.percben ismét cseréltünk, Krecsamrik Patrik helyére Kovács Dani lépett. A 60.percben Miklósi Tamás bombája a felső lécről a gólvonalra, majd onnan a mezőnybe pattant. A 64.percben éppen Miklósi labdavesztéséből kontrázták le az aszód csapatot, a keresztbe lőtt labdára jókor érkeztek (0-1). A 72.percben Madarász Laci szabadrúgását Kovács Kristóf csúsztatta a vendégek kapujába (1-1). Nem sokáig örülhettünk az egyenlítő találatnak, a 75.percben egy bal oldali verőcei szögletet az aszódi védelem röviden hárított, a kipattanó labda egy vendég csatár elé került, lövése a bal kapufáról pattant az aszódi hálóba. A gól után mindent egy lapra téve támadott a hazai csapat, a görcsös akarat azonban békjót kötött a lábakra. Helyzet-helyzet után, a 83.percben Terjéki fejelt három méterről a kapu fölé. A 90.percben Tóth Barnát dulakodásért kiállították, majd a két perces hosszabbítás alatt a vendégek ügyesen húzták az időt. Az eredmény már nem változott.
Összefoglalva: végig fölényben, nagy akarással játszottunk, de ma semmi sem sikerült. Rengeteg helyzetet kidolgoztunk, lőttünk két óriási kapufát, emberelőnyben játszottunk a mérkőzés több mint felén, míg ellenfelünk három akcióból két gólt szerzett és megnyerte a találkozót.

A mérkőzésről készült képek megtekinthetők az Aszód FC Facebook oldalán !