Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Hoztuk a kötelezőt:... Aszód FC - Vácduka BetonLM: 3-1; (2:1)

Húsvét vasárnap sem maradtunk megyefoci nélkül. Hazai pályán fogadtuk Vácduka együttesét. A hideg időben alig 70 néző volt kíváncsi arra, melyik csapatnak hány gólt tojik a húsvéti nyuszi.
Az Aszód volt a kezdeményezőbb, ennek ellenére a vendégek szereztek vezetést a 16.percben. Egy távoli lövés éppen kapusunk, Ráfel Dani előtt pattant meg, és az elvetődő kapus felett a hálóba pattant a labda (0-1). A 20.percben Terjéki Dávid lőtte telibe a vácdukai kapufát. A 28.percben jobb oldalról szállt a labda a vendégek kapuja elé, a védő olyan szerencsétlenül ért a labdába, hogy lábáról a vendég kapuba pattant a labda, öngól (1-1). A 34.percben átcselezték a teljes aszódi védelmet, Ráfel bravúrral védett. A 40.percben a vendégek labdát veszítettek a középpályán, Madarász Ádám pontos labdával indította Miklósi, aki okosan elhúzta a kifutó kapus mellett a labdát, és a kapuba gurított (2-1).
Szünetben cserélt az Aszód: Krecsmarik Patrik helyett Kovács Dániel lépett pályára.
Az 56.percben éppen Kovács Dani lövését tolta ki a vácdukai kapus. 58.perc: újabb hazai csere, Miklósi Tamást Horváth József váltotta. Az Aszód birtokolta többet a labdát, a vendégek jobbára kontra támadásokat vezettek. A 88.percben aztán Horváth József találata el is döntötte a mékőzést (3-1). Három perc hosszabbítás után a játékvezető lefújta a találkozót.
Összefoglalva: alacsony színvonal, rengeteg rossz megoldás jellemezte a mai meccset. A pálya talaja sem kedvezett a technikásabb játéknak, de így is jobbak voltunk ellenfelünknél, megérdemelt győzelmet arattunk.