Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Súlyos hazai vereség... Aszód FC - Csővár SE: 0-6 (0-1)

Ez elmúlt fordulóban szoros vereséget szenvedett csapatunk Vác-Deákváron (2-3), lett volna esély kijavítani a csorbát. Nem sikerült, nem kicsit, nagyon nem...
Napos, mégis hűvös időben kb. 80 néző előtt léptek pályára a csapatok. Az előző fordulóban Csővár együttese meglepetésre legyőzte a tavalyi bajnok Iklad csapatát, így kellően lelkes és motivált csapat lépett pályára Aszódon. Rólunk ugyanez nem mondható el, tavasszal finoman szólva is csak bukdácsol csapatunk.
Az első félidőben két közel azonos képeségű társaságot láttunk. Az aszódiak igyekeztek járatni a labdát, amibe sajnos nagyon sok hiba csúszott. Az eladott labdákkal a csőváriak gyors kontrákat vezettek, és ahányszor a kapunk elé értek, annyiszor tudtak gólhelyzetet kialakítani. Így történt az a 19.percben, amikor az aszódi Horváth József labdát veszített a középpályán, a megszerzett labdával gyors kontra támadás végén a kifutó Ráfel mellett a kapunkba gurítottak (0-1). Az aszódi játék akadozott, a párharcokat rendre elveszítettük. Szünetben minden aszódi drukker arra számított, hogy Dobes Attila edző rendet tesz a fejekben, és a második félidőben megfordítjuk a mérkőzés eredményét, Nem így történt...
Az 55.percben Fazekas Gábor becsúszása után a vendégek játékosát ölben kellett lehozni a pályáról. Szándékosságról nem volt szó, azonban a sérülés miatt mentőt kellett hívni a játékoshoz. Innen is jobbulást kívánunk neki!
Az intermezzo az aszódiakat zavarta meg jobban, mert innentől kezdve Csővár akkor szerzett gólt, amikor csak akart. És akartak, meg sem álltak 6 gólig. A második félidei játékunk nemcsak az eredmény, hanem a látottak alapján is értékelhetetlen volt.

Összefoglalva: Az utóbbi időszak legsúlyosabb vereségét szenvedtük el olyan játékkal, hogy a mérkőzés után még fél órával is a pálya szélén tanakodtak a szurkolók és a vereség okait keresték. Kikapni emelt fővel is lehet, feladni soha!
Utánpótlás eredmények: Aszód U21 - Dunakeszi Kinizsi U21 II: 4-2; Aszód U15 - Foci Suli (Vác): 1-4;