Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Mérkőzés az önbecsülés visszaszerzéséért... Aszód FC - Püspökhatvan SE: 5-2 (3-0);

Ideális idő, szépen előkészített pálya várta a közeli Püspökhatvanból érkezett vendégeket. Sok vendég szurkoló is érkezett és az aszódiak is szép számmal képviseltették magukat. A két csapat mindig izgalmas mérkőzést játszott egymással, váltakozó eredménnyel.
Már a 2.percben gólnak örülhettünk: Dobes Raymond bal oldali szabadrúgása elszállt a fejek felett, és a labda a vendégek hálójában kötött ki (1-0). A 7.percben a püspökhatvaniak lemásolták az előző helyzetet, ám ezúttal les miatt góljukat nem adták meg. Változó mezőnyjáték után második alkalommal jutott el az aszódi csapat az ellenfél kapujáig, Horváth Joci lőtt laposan a kapuba (2-0).A 25.percben Tóth Leventét rúgták le csúnyán, Leventét dagadt bokával ölben vitték le társai a pályáról, a szabálytalankodó játékos még sárga lapot sem kapott... Levente nem is tudta folytatni a játékot, Masznyik Dávid lépett helyette pályára. A 40.percben éppen Masznyik Dávid tálalt önzetlenül Horváth elé, aki most sem hibázott (3-0).
Szünet után sorban jöttek az aszódi cserék: Madarász Laci helyett Fazekas Gábor, Dobes Raymond helyett Miklósi Tamás, Horvát József helyett Tóth Gábor folytatta. A 63.percben egy beívelt labdánál Tóth Barna zavarta a vedégek kapusát, aki a labda mellé nyúlt (4-0). A 71.percben szépítettek a püspökhatvaniak, amikor a hazai kapu előtti kavarodásból a hálónkba gurítottak (4-1). Tíz perccel később mintaszerű Tóth Barna - Miklósi - Tóth Gábor akció végén Tóth Gábor volt eredményes (5-1). Irányítónk Késedi Gábor megsérült, s mivel több cserénk már nem volt, tíz emberrel folytattuk a játékot. Ennek ellenére sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, mégis az ellenfél szerzett egy gyors kontra támadás végén gólt a 85.percben (5-2), ezzel beállítva a mérkőzés végeredményét.
Összefoglalva: magabiztosan, helyenkét látványosan tartottuk itthon a három pontot. A csapat túltette magát a mélyponton, s teljesen megérdemelt volt a szurkolók tapsa a mérkőzés végén.
További utánpótlás eredmény: Aszód FC U21 - Abony KID FC U21: 1-6.