Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Meleg lett a vége... Galgahévíz SE - Aszód FC: 2-3 (0-2);

Az utolsó helyen szerénykedő közeli Galgahévízre látogattunk a 26. fordulóban. Szeles, néha napos időben 50-60 néző volt kíváncsi a mérkőzésre, Aszódról is érkeztek megyeszurkerek. Csapatunk erősen tartalékosan érkezett, Terjéki Dávid és Késedi Gábor öt sárga lap utáni eltiltását töltötte, Kovács Kristóf pedig tanulmányai miatt hiányzott a kezdőből.
A 10.percben Miklósi Tamás mesterien emelte át a labdát a kifutó hazai kapus felett a hálóba (0-1). A gól megnyugtatta az Aszódot, lassú tempóban szövögettük a támadásokat, míg a hazai csapat jobbára védekezéssel volt elfoglalva. A 30.percben rövid passzos aszódi támadás végén középen jókor érkezett Horváth Józsi, s nem hibázott (0-2). A szünetig álmosan csordogált tovább a meccs.
Szünetben cserélt az Aszód: Szabó Gábor helyett Krecsmarik Patrik lépett pályára. A 60. percben tovább növeltük előnyünket. Fazekas Gábor bal oldali szögletére robbant be Tóth Levente, aki védhetetlenük fejelt a galgahévízi kapuba (0-3). Újabb aszódi csere következett, a mai mérkőzésen kényszerűen jobbhátvédet játszó Kovács Dani helyére Köntös Ádám került. A biztos vezetés tudatában az aszódi csapat csendesen álomra szenderült, és még attól sem ébredtek fel a fiúk, amikor a 76.percben egy középpályán elvesztett labda után szépített a hazai csapat (1-3). Sőt a 85.percben újabb gólt kaptunk (2-3). Még szerencse, hogy csak egy percet kellett a 90-re rádolgozni, és már nem volt ideje a hazaikanak az egyenlítésre.
Összefoglalva: a biztos vezetés után az Aszód gyorsabban leeresztett, mint a lyukas autógumi. Aztán majdnem baj lett a végén. A megszerzett három ponttal versenyben maradtunk a dobogóért. Következik a Galga-menti derby, az Aszód - Bag rangadó.

További utánpótlás eredmények: Zsámbok SE U21 - Aszód FC U21: 2-3; Aszód FC U15 - Dunakeszi Kinizsi U15: 0-9
;