Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Öt hiányzó alapember, öt kapott gól Ikladon...Iklad KFC - Aszód FC 5-2(3-1)

 

Igazi tavaszi idő várta a megyei futball szerelmeseit Ikladon. A találkozóra mintegy 80 néző látogatott ki, akik egy gólokban gazdag mérkőzést láthattak.Az aszódi csapatból több meghatározó alapember is hiányzott, így egy cserével vágtunk neki a mérkőzésnek.A vendég csapat kezdte jobban a meccset, rögtön az 5.percben vezetést szerzett az aszódi csapat, Krecsmarik Patrik egy remek labdát kapott, majd 18 méterről kipókhálózta az ikladi kapu jobb felső sarkát 0:1.A gólt követően az ikladiak birtokolták többet a labdát, ennek ellenére nagy helyzetet nem tudtak kidolgozni.A vendég előny a 24.percig tartott, amikor az egykor aszódon is futballozó Balázs Péter megszerezte az ikladiak számára az egyenlítő gólt.Az első 45 perc végéig még két további gólt szerzett a hazai együttes, így 3-1 hazai vezetéssel vonultak az öltözőbe a csapatok.
Az 54.percben Kovács Dani a játékvezető véleméye szerint szabálytalanul szerelte az ikladi támadót a büntetőterületen belül. A megítélt tizengyest az ikladiak magabiztosan értekesítették 4-1.
A 60.percben az aszódi Szabó Gabi beadására Krecsmarik Patrik érkezett, aki magabiztosan a bal felső sarokba fejelte a labdát, 4-2.
Ekkor lehetett volna még keresnivalója a vendég alakulatnak, ugyanis a hazai csapat ráült az eredményre és egyre nagyobb teret engedtek az aszódiaknak.
A 75.percben aztán tovább csökkentek a remények, Kovács Dani második sárgalapját is begyűjtötte, ezért tíz főre fogyatkozott az aszódi csapat.A mérkőzés 85.percbében megadta a kegyelemdöfést az Iklad, Rosenberger Dániel harmadik találatával állította be a végeredményt, 5-2.

Összefoglalva: Az ikladi együttes teljesen megérdemelten győzte le az ismét tartalékosan felálló aszódi csapatot, így biztosan eldőlt a bronzérem sorsa is a bajnokságban.A szezon utolsó mérkőzésére két hét múlva, június 6-án kerül sor Isaszeg ellen.