Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Megkezdődött az őszi menetelés... Aszód FC - Iklad KFC: 2-1 (1-0)

200 néző előtt került sor a 2015-2016 évi bajnoki évad nyitó mérkőzésére Aszódon. Régi rivális, Iklad gárdája látogatott hozzánk, a tavaszi 5-2-es vereség után volt is miért visszavágni.
Az első félidőt a hazai csapat kezdte jobban, a 10.percben Kovács Dánielt ütötték el a vendégek tizenhatosa előtt. A szabadrúgást Fazekas Gábor végezte el, ügyesen a jobb sarokba tekert (1-0). A félidőben jobbára az Aszód akarata érvényesült, a számos helyzetet dolgoztak ki, azonban az éppen Aszódról átigazolt Ráfel Dániel kapus jó napot fogott ki és minden ziccert hárított.
A szünetben cserélt Aszód: a megsérült Fazekas Gábor helyett Madarász Ádám lépett pályára. A második félidőre megfordult a játék képe. Iklad magához ragadta a kezdeményezést, a hazaiak inkább a védekezéssel törődtek. A 65.percben lemásolva az első félidő gólját, ezúttal az ikladiak jutottak szabadrúgáshoz és szerezték meg az egyenlító gólt.Továbbra is a vendégek irányították a játékot, most az aszódi hálóőr, Darabont Dániel mutatta meg, ő is legény a talpán, bravúrt bravúrra halmozott. A 82.percben azonban már ő is verve volt, amikor egy távoli lövés az aszód felső lécen csattant. A 88.percben az újonnan igazolt aszódi Csendom Kristóf mintegy 25 méterről lövésre szánta el magát, a labda éppen Ráfel előtt pattant fel, s kezei között az ikladi hálóban kötött ki (2-1). A két ivószünet miatt majdnem tíz percet hosszabbított a játékvezető. A 100.percben Kovács Kristófot lerántották az ikladi büntető területen belül, tizenegyes helyett a játékvezető azonban inkább lefújta a meccset.
Összefoglalva: nagyot küzdött mindkét csapat. Látványos játék helyett inkább a test-test elleni küzdelem dominált, s a döntetlen szagú meccsen egy szerencsés góllal az Aszód tarhatta itthon a három pontot.
Az Aszód FC baráti kör mindkét csapat játékosait egy kis helyben főzött gulyással látta vendégül.
Köszönet érte!

További képek az Aszód FC facebook oldalán !