Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Alacsony színvonalú mérkőzésen magabiztos győzelem... Aszód FC - Dány KSK: 4-0; (1-0)

U19 mérkőzésen Aszód FC - Dány KSK: 2-3; Góllövőink: Makray Péter, Szalai Gergő
Igazán ideális labdarúgó időben, talán a Forma 1-es közvetítés miatt (?) meglehetősen szerény érdeklődés mellett indult útjára a A két gólos Fazekas Gáborlabda.Az Aszód folyamatosan birtokolta a labdát, de igazán veszélyes helyzet nem alakult ki egyik kapu előtt sem. A 24. percben végre szemre is tetszetős rövid passzos játék után az aszódi Fazekas Gábor pontosan helyezett lapos lövése kötött a dányi kapuban (1-0).
A második félidő gyors aszódi góllal kezdődött. A 2. percben a dányi kapu előtt keresztbe lőtt labda ismét Fazekast találta meg, aki közelről szerzett szemfüles gólt (2-0). A 16.percben az egyik dányi védő az aszódi Kertész Kristóf után ütött és rúgott, a sportszerűtlen jelenetet a játékvezető azonnal piros lappal honorálta. Az emberhátrány ellenére a 25.percben mégis a dányiak veszélyezettek, az aszódi Máthé Tamás kapus azonban bravúrosan védett. A 34. percben a csereként beállt Sárga László cselezte át a vendégek védelmét, beadását a szintén csere Krecsmarik Patrik higgadtan a kapuba helyezte (3-0). A 40.percben Késedi Gábor remek labdával indította Katona Miklóst, aki nagy erővel a hálóba lőtt góljával állította be a mérkőzés végeredményét (4-0).
Összefoglalva: az alacsony színvonalú mérkőzésen mindkét csapat sok hibával játszott. A labdát végig birtokló aszódi csapat

További képek az Aszód FC facebook oldalán !

A két gólos Fazekas Gábor