Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

A szezon legjobb játékával... Aszód FC - Vác-Deákvár SE: 4-1 (2-0)

Ideális labdarúgó időben 80 néző volt kíváncsi a váciak vedégjátékára. A mérkőzés előtt a vendégcsapat a 4. helyet foglalta el a bajnoki tabellán, míg az Aszód tőle szokatlan módon a 10. helyen szerénykedett. A szurkolók többsége fix vendég győzelmre tippelt, az aszódi csapat azonban alaposan rácáfolt a várakozásokra.
A kezdő sípszó után azonnal magához ragadta a kezdeményezést a hazai csapat. A 18.percben Kovács Kristóf ellen szabálytalankodtak a váci büntetőn belül, a tizenegyest Dobes Raymond magabiztosan értékesítette (1-0). A 36.percben egy bal oldali beadást Terjéki Dávid fejjel megcsúsztatta, a kapus még ki tudta ütni a labdát éppen a jól helyezkedő Kovács Dániel elé, aki közelről a hálóba lőtt (2-0). Az eredmény őrzéséhez hozzájárult kapusunk Máthé Tamás bravúrjos védései is.
Szünet után is az Aszód irányította a játékot. A 48.percben Fazekas Gábor remek labdával indította a szélvészgyors Csendom Kristófot, aki 15 m-ről nagy erővel a hosszú sarokba bombázott (3-0). Folytatódott az aszódi helyzetek sorozata, Kovács Dani két alkalommal is az ötös vonalról a váci kapu mellé lőtt. A 61.percben Fazekas kapott jó labdát, tolt egyet rajta, majd 16 m-ről kiporolta a váci kapu bal alsó sarkát (4-0). A 89.percben Terjéki Dávid kezére pattant a labda a büntető területen belül, a játékvezető 11-es pontra mutatott. A büntetőt Máthé Tamás nem tudta hárítani (4-1), a közepkezdés után vége lett a mérkőzésnek.

Összefoglalva
: ragyogó játék, szép akciók, remek gólok jellemezték a mai mérkőzést. Megérdemelten tartottuk itthon a három pontot. A következő három idegenbeli mérkőzésre megfelelő önbizalommal utazhat a csapat.

Utánptólás mérkőzésen: Aszód FC U19 - Galgahévíz SE U19: 1-3

További képek az Aszód FC facebook oldalán !