Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen született... Aszód FC - Gödi SE: 1-1 (0-1)

 

Mindenszentek napján, Halottak napja előtt egy perces néma főhajtással emlékeztünk elhunyt szeretteinkre, majd megkezdődött a mérkőzés. A kellemes őszi napsütés alig 50 nézőt bírt rá, hogy mennyei megyei mérkőzésre jöjjön. A vendég együttes táblázatban elfoglalt helye igen csalóka, hiszen mindkét megszerzett győzelmüket éppen a csoport két élcsapata, Verőce és Iklad ellen szerezték. 

Az aszódaik kezdték aktívabban a találkozót, többet birtokolták a labdát, de igazán veszélyes helyzetre egészen a 28.percig kellett várnunk, ekkor Tóth Levente egy hajszállal maradt le a beadásról. Itt kimaradt a gólhelyzet, a gödi ellenakcióból viszont gól született, amikor elvetődő kapusunk,Darabont Dani mellett az aszódi kapuba gurult a labda (0-1). 

A szünetben három csere mellett döntött Dobes Attila edző. Katona Miklós, Tóth Levente és Fazekas Gábor helyett Bartha Norbert, Masznyik Dávid és Szabó Gábor állt be. A játék képe azonban nem változott, minőségi futball helyett a pályán inkább a küzdelem dominált. A vendégek beálltak védekezni kapujuk elé, és őrizték egygólos előnyüket. Az aszódi csapat mindent megtett az egyenlítés érdekében, magasabb fokozatra kapcsolt. Az 56. percben Csendom Kristóf beadására pontosan érkezett Terjéki Dávid, és fejesgóljával tulajdonképpen beállította a mérkőzés végeredményét (1-1). A folytatásban Darabont Dániel bravúrjai révén őriztük a döntetlent, míg Kovács Kristóf fejesét a 90. percben a gödi gólvonalról vágták ki.

Összefoglalva: Kiváló játékvezetés mellet, alacsony színvonalú mérkőzésen igazságos döntetlen született.


Utánpótlás csapataink sikerrel vették a hétvégi akadályokat: Hévízgyörk SE U19 - Aszód FC U19: 1-2, Aszód FC U16 - Dunakeszi Kinizsi USE U16: 3-2. U19 csapatunk csoportjában az előkelő 4. helyen, U16 csapatunk a 7. helyen várja a folytatást.