Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Sorozatban a harmadik, négygólos vereség... Püspökhatvan SE - Aszód FC 4-2; (1-1)

A mély talajú pályán játék helyett inkább csak csúszkáltak a játékosok, s a labda sokszor megtréfálta a kapusokat is. Az első két gól is inkább a sárdagasztás számlájára írható, s negyvenöt perc után két nyakig saras, csurom vizes csapat igyekezett a szünetben felengedni az öltőzők melegében.
A második játékrészben az Aszód mindent egy lapra téve beszorította a hazai csapatot, de hiába kerültünk gyakrabban az ellenfél kapuja elé, nem sikerült a labdabirtoklást gólra váltani. Kovács Kristóf két alkalommal is helyzetbe került, az önfeláldozó védők azonban mentetni tudtak. Püspökhatvan ügyesen használta ki az adódó lehetőségeket, két gyors kontra akció végén már 3-1-re vezettek a félidő közepére. Tóth Levente góljával ismét nyílt lett a meccs (3-2), de mindhiába szántották fel a fiúk a pályát, mégis az ellenfél szerzett gólt (4-2). Kovács Dániel lábában volt a szépítés, a kapus azonban hárítani tudott. A rossz időnél csak a játékvezetés színvonala volt még rosszabb, gyakran érthetetlen ítéletek születtek, sajnos többnyire az Aszód kárára. A mérkőzés végéig az eredmény már nem változott.
Összefoglalva:a meccs végeredménye nem tükrözte a játék képét. Az Aszód birtokolta többet a labdát, beszorította kapuja elé a hazai csapatot, gólokat mégis az ellenfél szerzett. Küzdött, hajtott az egész csapat, mindez azonban kevés volt a pontszerzéshez. A tavaszi folytatást a dicstelen 11. helyen várja csapatunk.
Utánpótlás eredmények: Aszód FC U16 - Iklad KFC: 1-8; Dány KSK U19 - Aszód FC U19: 2-5;