Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Döntetlen az első tavaszi hazai mérkőzésen Aszód FC – Valkó KSK felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés 1-1

Az időjárási körülményekhez képest viszonylag jó talajú játéktér és mintegy 100 néző fogadta a csapatokat a tavaszi szezon első hazai mérkőzésén. 
Az első félidőben inkább az Aszód birtokolta többet a labdát, veszélyes helyzetet azonban a vendégek tudtak teremteni, amikor a visszafutó aszódi kapus, Darabont Dani felett a hálóba próbálták ívelni a labdát.Az aszódi mezőnyfölény meddő volt, a vendégek védelme minden hazai próbálkozást meghiúsított.
A második félidő 53.percében a valkói kapu előtti kavarodásban az aszódi Fazekas Gábor ellen szabálytalankodtak. A büntetőt Dobes Raymond magabiztosan értékesítette (1-0). Nyílt lett a meccs, a vendégek a zárt védekezésen kívül egyre gyakrabban jöttek előre. Az Aszód azonban a vezetés ellenére is a korábbi nyugodt játék után egyre idegesebben játszott, továbbra is a támadásokat erőltette, igyekezett minél előbb eldönteni a mérkőzést. A 73.percben kapusunk kétes szituációban góltól mentette a hazai hálót. A büntetőt reklamáló vendégek miatt percekig állt a játék, a játékvezető azonban szögletet ítélt. A jobb oldali beívelésre a valkói Mohos Márk érkezett pontosan, és a hosszú sarokba csúsztatott (1-1). Izgalmas lett a végjáték, mindkét csapat a győzelemért hajtott. A 89.percben az aszódi Terjéki Dávid fejesét tornázta a felső léc fölé a valkói hálóőr. A 91.percben a játékvezető lefújta a mérkőzést.
Összefoglalva: izgalmas, időnként jó iramú, de sok technikai hibával tűzdelt mérkőzésen igazságos döntetlen született.

További képek az Aszód FC facebook oldalán !