Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Öt aszódi gólt hozott a nyuszi…Aszód FC – Erdőkertesi SE 5-1 (2-1)

A húsvét vasárnap sem telhet el megyei foci nélkül, ezúttal az Erdőkertes együttesét láttuk vendégül. A délelőtti szép napsütést ború váltotta, s a kellemetlenül hűvös időben alig 80 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.
Az első húsz perc alacsony színvonalú, csapkodó játékkal telt el. Többet birtokolta az Aszód a labdát, ám a türelmetlen játék, no meg a pálya rossz talaja miatt sok hiba csúszott a támadásokba. A 25. perc meghozta a hazai vezetést: egy kapu előtti kavarodásból az aszódi Seres Norbert laposan a hálóba lőtt (1-0). Nem sokáig örülhettek a szurkolók a vezetésnek, mert három perccel később egy védőn megpattanó lövéssel egyenlítettek a vendégek (1-1). Újabb három perc telt el, és Seres labdát szerzett, beadására pontosan érkezett Dobes Raymond és közelről a hálóba lőtt (2-1).
A második félidő 69. percében végre okosan, türelmesen járatta az Aszód a labdát, a támadás végén a frissen beállt Szűcs Tibor 22 méteres lövése talált utat az erdőkertesi kapuba. A 73. percben Seres Norbi ellen szabálytalankodtak a tizenhatos vonalánál, s amíg a vendégek körülményesen próbálták sorfalat állítani, az aszódi Fazekas Gábor gyorsan elvégezte a szabadrúgást és a hálóba tekert (4-1). A 77. percben reklamálásért két piros lapot osztott ki a játékvezető erdőkertesi oldalon. A 78. percben a szintén frissen beállt Kerényi Dániel első labdaérintéséből megszerezte élete első felnőtt gólját, egyúttal beállította a mérkőzés végeredményét (5-1).
Összefoglalva: magabiztosan és megérdemelten győzött a csapat. Külön öröm, hogy a cserejátékosok is eredményesek voltak és egyben itt gratulálunk Kerényi Daninak első felnőtt góljához!

 

További utánpótlás eredmények:

 

U16: Aszód FC - Isaszegi SE 5:1 (gólszerzőink : Djácsuk Iván 4(!), Harányi Viktor)
U19: Zsámboki SE - Aszód FC 7:1 (gólszerző: Szabó Roland)