Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Folytatódik a győzelmi széria… Dány KSK – Aszód FC 0-5 (0-2)

Kellemes tavaszi melegben, 70 néző előtt került sor az aszódi csapat dányi vendégszereplésére. Sokan elkísérték kedvenc csapatukat Aszódról, jó volt számos ismerős arcot látni.
A mérkőzés elején alaposan ránk ijesztettek a hazaiak, a 3. percben kapusunk, Darabont Dani bravúrja mentette meg csapatunkat a gyors dányi góltól. Utólag kiderült, ez volt az egyetlen védése… A 10. percben jutottunk el először a dányi kapuhoz, Terjéki Dávid ügyesen kibújt védője mellől, és közelről a hálóba fejelt (0-1). A 32. percben Késedi Gábor indította a jobb szélen Káposzta Bencét, aki pontosan centerezett, és a jókor érkező Seres Norbert a bal kapufa mellett a hálóba perdített (0-2).
Szünetben cseréltünk, Szabó Gábor helyett Tóth Levente lépett pályára. A 49.percben védőnk, Répási Csongor remek egyéni teljesítménye végén 17 m-ről szép góllal növelte az aszódi előnyt (0-3). 62. perc: újabb cserék, Késedi Gábor és Seres Norbert leballagott a pályáról, Masznyik Dávid és Szűcs Tibor lépett helyükre. A 71.percben ügyes, rövidpasszos játék végén a nagy kedvvel játszó Káposzta közelről lőtt a hálóba (0-4). A hazaiak minden egy lapra téve igyekeztek legalább a szépítő gólt megszerezni, míg az Aszód egyre-másra vezette gyors kontra támadásait. A 74. percben Fazekas Gábort Katona Miklós váltotta. A 79. percben Tóth Levente szerzett labdát, és közelről a hálóba perdített (0-5). A 80.percben Kovács Kristófot Kerényi Dániel váltotta. A mérkőzés végén több aszód helyzetet láttunk, miközben a hazaiak teljesen elkészültek az erejükkel. Az eredmény azonban már nem változott.
Összefoglalva: teljesen megérdemelt győzelmet arattunk, s ezzel felléptünk a tabella nyolcadik helyére. Szerdán Pest megyei kupamérkőzés Aszódon, ellenfelünk a megye I-ből Gödöllő lesz. Reméljük, folytatódik a jó sorozat!


Utánpótlás eredmények: Mogyoród FC (U16) – Aszód FC (U16): 7-2, góllövőnk Djácsuk Iván. Aszód FC (U19) – Hévízgyörk SC 0-2.