Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Egyenlő erők küzdelmében alulmaradtunk…Aszód FC – Fortuna SC Kismaros 0-1 (0-0)

90 néző, kellemetlen hideg, borús idő, és ha mindez nem elég, rossz minőségű pálya várta a csapatokat. Sajnos a száraz, szeles, meleg időjárásban hiába öntözzük folyamatosan a pálya talaját, csak annyit értünk el, hogy a kőkemény göröngyös felületen kivirágzott a pitypang.
Egyenlő erők küzdelmét láttuk. Mindkét csapat a győzelemre játszott, a nagy iram mindkét oldalon sok hibával párosult. Az első félidőben itt is, ott is kimaradtak a helyzetek, nálunk Seres Norbert fejelt három méterről a vendég kapu fölé, majd Tóth Levente ellen nem adtak meg egy büntetőt. Igaz, Levente a szabálytalankodás után elfelejtett elesni… Aztán volt egy kismarosi kezezés is, ami lévén a tizenhatoson belül, szintén büntető ért volna. Az első félidő nem hozott gólt.
A második félidő aszódi cserével indult. A kismarosi védők ellen kilátástalan küzdelmet vívó Seres Norbert helyett Katona Miklós lépett pályára, és a hazai csapat láthatóan taktikai hadrendet is váltott. Többet birtokoltuk a labdát, míg az ellenfél inkább gyors kontra támadásokra rendezkedett be. A 70. percben egy ilyen támadás végén az aszódi védelem rosszul állított lesre, kapusunk Darabont Dani tétovázott, a kilépő kismarosi csatár Dani mellett a kapuba gurított (0-1). Hiába jöttek a további aszódi cserék, hiába szorítottuk be kapujuk elé a vendégeket, az eredményen nem tudtunk változtatni.
Összefoglalva: a látottak alapján a döntetlen igazságosabb lett volna. De ilyen a futball, egy védelmi hiba három pontba került.


Utánpótlás eredmények: Valkói KSK(U16) – Aszód FC (U16): 1-1, góllövőnk Djácsuk Iván. Aszód FC (U19) – Dány KSK SC 2-1, góllövőink: Kopin Zsombor, Kovács Dávid.