Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Remek mérkőzésen, jó ellenfelet győztünk le… Aszód FC – Zsámboki SE 1-0 (1-0);

Hideg szél, szitáló eső várta a 80 nézőt, közöttük sok zsámboki vendégszurkolót, aki a rossz idő ellenére is kilátogatott ki az aszódi sporttelepre.
Jó iramú, helyenként színvonalas mérkőzés kerekedett a mai találkozóból. A 14. percben az aszódi Masznyik Dávid (Inci) kapáslövése, no meg a vendégek kapusának hibája nyomán már a meccs elején vezetést szerzett a hazai csapat.Mindkét kapu gyakran került veszélybe, mindkét csapat nyílt sisakos támadó focit játszott. A gyors aszódi gólra egy zsámboki kapufa felelt, majd kapusunk, Darabont Dani hárított bravúrosan a zsámboki támadó előtt.

Szünet után is maradt a nagy iram, és az izgalmas, változatos mérkőzés. Az aszódi csapat higgadtan tartotta a labdát, igyekeztek pontos passzokkal a vendégek kapuja elé kerülni. Késedi Gábor két méterről a zsámboki kapust találta telibe, majd Szabó Gábor hagyott ki egy óriási ziccert. Kovács Kristóf 30 m-es bombája alig ment kapu fölé. Az izgalmas mérkőzést a vendég szurkolók idegei sem bírták, egy bedobott petárda az asszisztens lába mellett durrant, ezért percekig állt a játék. A vendég szurkolók egymás között le is rendezték a rendbontást… A mérkőzés végéig az eredmény már nem változott.
Összefoglalva: talán a szezon eddigi legjobb, legérettebb játékával tartottuk itthon a három pontot. Győzelmünkkel a hetedik helyre jött fel felnőtt csapatunk. 
Ezúton is gratulálunk Késedi Gábornak, kisfia Bendegúz születése alkalmából. Egészséget, sok boldogságot kívánunk kis családjának!


Minden pályára lépő csapatunk győzni tudott! További utánpótlás eredmények:
Aszód FC (U19) – Bagi TC (U19): 4-0; Aszód FC (U16) – Kartal SE (U16): 5-0;