Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Kötelező, gólzáporos győzelem… Aszód FC – Csővár SE: 6-0 (1-0)

Végre igazi tavaszi időben, végre szépen előkészített pályán került sor a 25. fordulóra Aszódon. Ellenfelünk az a Csővár volt, akinek az ősz folyamán 22 gólt rúgtunk idegenben. Jó formában várta a csapat a találkozót, sajnos alig 80 néző volt kíváncsi a mérkőzésre.
Az első félidőben még jól tartották magukat a vendégek, az Aszód dominált, többet volt nálunk a labda. A 26. percben Késedi Gábor sérülése miatt Szűcs Tibor lépett pályára. A hazai nyomás ellenére Tóth Levente 30. percben szerzett találatával mégiscsak egygólos hazai vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok.
Szünet után gyorsan eldőlt a találkozó. Fazekas Gábor ellen másodszor is durván szabálytalankodtak, ezért második sárga lap utáni pirossal a vendégek játékosát, Orlik Patrikot az öltözőbe küldte a játékvezető. A megfogyatkozott vendégek már nem tudtak az aszódi rohamoknak ellen állni, sorban potyogtak a gólok: Tóth Levi még kettőt jegyzett, ezzel mesterhármast ért el. Seres Norbert, Répási Csongor és Terjéki Dávid is feliratkozott a góllövők listájára (6-0). A 60.percben újoncot avatott Aszód, Szabó Roland személyében élete első felnőtt bajnoki mérkőzésén lépett pályára U19-es csapatunk fiatal játékosa. Gratulálunk, és sok sikert kívánunk a továbbiakban!
Összefoglalva: magabiztos győzelemmel hangoltunk a jövő heti Galga-menti Derbyre, amikor a listavezető Bag csapatát fogadjuk hazai pályán.
További utánpótlás eredmények:
A ballagások miatt ezen a hétvégén utánpótlás mérkőzésre nem került sor.