Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Mindent megtettek a fiúk, de nem volt szerencsénk… Verőce SE – Aszód FC: 3-2 (0-1)

Bajnoki csoportunk második helyezettjéhez utaztunk. Fontos mérkőzés várt ránk, s az aszódiak ennek megfelelően kezdték az alig 50 érdeklődő előtt a mérkőzést.A találkozó első 15 percében rúgtunk három kapufát, Szabó Gábor közvetlen közelről az üres kapu mellé gurított. A 19. percben ismét Szabó Gabi volt a főszereplő, amikor ügyesen kilépett három védő közül és a kifutó Téglás kapus alatt a verőcei kapu közepébe lőtt (0-1). A félidő közepén majdnem tíz percet állt a játék, amikor az aszódi Terjéki Dávid fejsebét próbálták bekötözni, több kevesebb sikerrel. Az első félidőben végig az Aszód dominált, de a sok helyzet ellenére sem tudtuk tovább növelni az előnyt.

A II. félidőben nagyobb sebességre kapcsoltak a hazaiak, s hiába védekeztünk önfeláldozóan, a 20. percben egy közeli fejessel egyenlített Verőce (1-1). A 36. percben Kovács Kristóf lőtt közelről a kapu fölé, az ellenakcióból azonnal gólt kaptunk (2-1). A 40. percben Tóth Levente beadását Terjéki fejelte a felső lécre (ez volt a negyedik kapufánk…). A hazaiak vezetése ismét felhozta az Aszódot, s a 43.percben Répási Csongornak sikerült közelről egyenlíteni (2-2). Itt azonban még nem volt vége a fordulatoknak, mert a 47. percben az aszódi kapu előtt kavarodásban valaki kézzel ért a labdába. Büntető, 3-2 a hazaiak javára. Középkezdés, majd rögtön a meccs végét jelző sípszó.


Összefoglalva: élvezetes, nagy iramú, fordulatos mérkőzést játszottunk. Hiába volt a sok helyzet, az első félidőben nem sikerült eldönteni a meccset, s ez megbosszulta magát. A vereség ellenére csak dicsérni lehet a fiúkat, teljesen kihajtották magukat. Következik az utolsó forduló, amikor a közeli Püspökhatvan csapatát fogadjuk hazai pályán.