Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Biztató rajt az átszervezett bajnokságban. SURBER-Nyáregyháza – Aszód FC: 0-3; (0-2)

 

2016-08-13 Nyáregyháza, Sportpálya 60 néző

 

Nyáregyházán kezdődött számunkra a 2016/17-es bajnoki évad. Csapatunk alaposan átalakult a nyári szünetben, s az új igazolások jól mutatkoztak be. Téglás László Verőcéről, Borku Tibor Ajakról, Vogel Márk a Vasas Kubala Akadémiától, Domján Norbert a Pénzügyőr SE-től, Berndt András az 1988 Déli FC-től, Polyák Attila Gödöllő SK-tól, Madarász Ádám a BVSC-től érkezett (vissza) Aszódra. OLYMPUS DIGITAL CAMERA70 km-t kellett utazni – csak oda! – ismeretlen ellenfelünkhöz. A sportpálya szép környezetben van, sajnos a klubház méreténél fogva alig alkalmas arra a célra, amire használják.

Még családi háznak is kicsi, nemhogy 25 fő befogadására. Jól kezdte a mérkőzést csapatunk és a két új szerzemény Vogel Márk és Berndt András találatával megnyugtató, kétgólos előnnyel vonultak pihenőre a csapatok. A hazaiak alig jutottak el kapunkig, s ha ez mégis megtörtént, Tégla állta útját a labdának. A második félidőben sem változott a játék képe, az Aszód gyorsabban és pontosabban játszott,míg a hazaiakról ez nem volt elmondható. A mérkőzés utolsó percében Masznyik Dávid lőtte ki a hosszú felső sarkot, ezzel állítva be a 0-3-as végeredményt.

Összefoglalva: hat mérkőzés óta nem tudtunk nyerni, ideje volt már megérezni győzelem ízét. Időnként szemre is tetszetősen, és hatékonyan játszottunk. Külön öröm volt nézni a pályára lépő két U19-es játékosunkat, Kvaka Bálintot és Csörgő Krisztiánt, akik mindketten első felnőtt mérkőzésükön léptek pályára, ennek ellenére bátran, jól és hasznosan játszottak. Gratulálunk mindkét játékosunknak!