Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Egy sima, egy fordított… Aszód FC – Iklad KSK : 0-3; (0-0)

 

Az új szezon első hazai mérkőzése rögtön rangadóval indult, hiszen a szomszédos Iklad együttese látogatott Aszódra. A szokásosnál több néző látogatott ki Aszódra, közöttük Benkő Tamás az MLSZ Pest Megyei Igazgatója tisztelte meg jelenlétével a meccset. A kezdő sípszó előtt egy perces gyász szünetre került sor, a nézők a közelmúltban elhunyt aszódi szurkolóra, korábbi aszódi játékosra, sportvezetőre, Kiss Jánosra emlékeztek.

Az első félidő változatos és kiegyenlített küzdelmet hozott, mindkét kapu előtt egy-egy nagy helyzettel. Horváth József beadását Tóth Levente közelről fejelte a vendégek kapuja fölé.

A második félidőre egy sokkal harcosabb Iklad futott ki a gyepre, többet birtokolták a labdát, míg a hazaiak alig jutottak el az ikladi kapuig. Egy vitatható büntetővel megszerezték a vezetést (0-1), majd néhány perc múlva egy jobb oldali szögletnél az álmodozó aszódi védők között tisztán fejeltek a kapunkba (0-2). Kitámadott az Aszód, így aztán egy gyors kontra támadásból beállították a végeredményt (0-3).

Összefoglalva: az Aszód igen gyenge második félidei produkciója után teljesen megérdemelten nyert a szomszéd település csapata. Csak a szerencsén múlott, hogy nem lett nagyobb arányú a vereség. Következik Valkó idegenben, ahol legalább ilyen erős ellenfél vár ránk.