Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Idén áprilisban győztünk itthon utoljára…Aszód FC – Tápiószentmárton SE 4:1 (1:0)

Ideális labdarúgó időben, kb. 80 néző előtt került sor az idei szezon hatodik fordulójára. Idegenben minden mérkőzésünket behúztuk, míg idehaza nyeretlenek voltunk. Éppen ideje volt e rossz sorozat megszakadásának…

Kissé poroszkálósra sikerült az első félidő, jobbára az Aszód birtokolta a labdát. Veszélyes helyzetek elsősorban pontrúgásból adódtak, így született vezető gólunk is. Jobb oldalról Masznyik Dávid végezte el a szögletet, a beívelt labdát Tóth Levente csúsztatta meg, mely az egyik vendég védő hátáról pattant be a hálóba (1-0). Továbbra is alacsony volt az iram, mindkét edző több futást és gyorsabb játékot kért játékosaitól.

 

A második félidőre az Aszódnak sikerült jobban felpörögnie. A 64.percben a végig nagy kedvvel és kiválóan játszó Vogel Márk jól helyezett szabadrúgása talált utat a vendégek kapujába (2-0), majd a 79. percben Polyák Attila emelte okosan a kifutó kapus felett a hálóba a labdát (3-0). A vendégeknek a 84. percben sikerült egy lefordulásból szépíteni (3-1), majd Berndt András éles szögből talált a vendég kapuba, beállítva a végeredményt (4-1).

Összefoglalva: magabiztosan, végig jól játszva nyertük meg a meccset. Mind a négy csatárunknak sikerült gólt szereznie, ami biztató a jövőre nézve. Mai győzelmünkkel az előkelő negyedik helyre léptünk előre a bajnoki tabellán.

U19-es csapatunk szabadnapos volt, míg U16-os csapatunk 1-7-re kikapott hazai pályán a Vác-Deákvár csapatától. Hazai góllövőnk Asztalos Attila volt.