Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Sajnos ott folytattuk, ahol ősszel abbahagytuk… Iklad KSK – Aszód FC: 6-0; (1-0)

 

Nyáregyháza csapatát kizárták a bajnokságból, így tavaszi első mérkőzésünk elmaradt. A szezon második meccsét a pályaválasztó Iklad csapata Gödöllőre, a GEAC műfüves pályájára kérte, így Ubrankovics Zoltán bemutatkozására is itt került sor.

Téglás László kapus négymeccses eltiltása még érvényben volt, ezért az aszódi hálót Hrustinszki Ferenc védte. Alapcsapatunkból Szűcs Tibor sérült, Késedi Gábor a Videotonnal meccselt, Vogel Márk iskolai elfoglaltsága miatt hiányzott.

Érthetetlenül idegesen kezdtük a mérkőzést. Nyugodt játék helyett kapkodás jellemezte a csapatot. A sok pontatlan passz, átadás felhozta a hazaiakat, és egy jól eltalált lövés után 1-0 állásnál vonultak félidőre a csapatok.

Sajnos a szünet sem hozott változást. Elöl súlytalanok voltunk, a középpályán senki sem ütközött, labdaszerzés alig volt, a felállt védelmet is gyorsan átjátszották. Ha nálunk volt a labda, akkor azonnal leütköztek minket, labdát szereztek. Alig volt olyan párharc, amit az aszódiak nyertek volna meg. Az így Iklad sorra lőtte a gólokat az egyre inkább kedvét szegett Aszód csendes asszisztálása mellett.

Összefoglalva: a játék képe alapján a hazai csapat teljesen megérdemelten nyert. Az Aszód kényelmesen, öregurasan játszott, míg az ikladiakon látszott, itt ma győzni akarnak. Így is történt. Nem játéktudásban nőttek az Aszód fölé, hanem fejben, akaratban.

A jövő hétvégén a kiváló erőkből álló Valkót fogadjuk. A feladat nem lesz egyszerű…