Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Csak döntetlenre futotta az utolsó helyezett ellen… Aszód FC – Ecser SE 0-0

 

Csak döntetlenre futotta az utolsó helyezett ellen… Aszód FC – Ecser SE 0-0

Az elmúlt fordulóban Zsámbokon magabiztos győzelmet arattunk. Ma az utolsó helyezett Ecser csapatát fogadtuk, sima meccsre számítottak szurkolóink.

Hideg, szeles időben, mérsékelt érdeklődés mellett indult útjára a labda. Az Aszód birtokolta többet a labdát, és a rossz talaj ellenére próbálta játszani a futballt. A vendégek megszállták térfelüket, s a megszerzett labdát előrevágva igyekeztek az aszódi kapu elé kerülni. Fazekas Gábor, Kvaka Bálint és Tóth Levente is ziccert hibázott, így gól nélkül vonultak pihenőre a csapatok.

A második félidőben is szinte egy kapura játszott az Aszód, a saját kapuja elé tömörülő ecseri csapat tíz emberrel védekezett. Vogel Márk két lövését is szinte a gólvonalról tornázta ki az ecseri hálóőr. Foggal-körömmel védekezett a sereghajtó, a Berndt András nélkülöző aszódi csapat azonban nem tudta gólra váltani mezőnyfölényét.

Összefoglalva: a rossz talaj miatt folyamatos játék nem alakult ki, és az alacsony színvonalú mérkőzés végén csalódott aszódi játékosok vonultak le a pályáról. Az eredménnyel csak a vendégek voltak elégedettek.

Örömteli volt azonban U19-es csapatunk hétvégi játéka, akik első győzelmüket szerezték meg a megye I. osztályban, amikor hazai pályán 4-2-re verték Vác-Deákvár együttesét.