Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Fordulatos, izgalmas mérkőzésen igazságos döntetlen… Aszód FC – Üllő SE 3-3 (2-2)

Kellemes labdarúgó időben, szépen előkészített pályára vonultak ki a csapatok. Több alap emberét nélkülözte a hazai csapat, hiszen Masznyik Dávid, Dobes Raymond, Leidal Márton munkahelyi elfoglaltsága miatt, Szabó Gábor eltiltás miatt nem állt rendelkezésre.Jó iramban esett egymásnak a két csapat, izgalmas, színvonalas játék alakult ki. A vendégek szereztek vezetést a 15.percben (0-1), amire csapatkapitányunk, Fazekas Gábor szabadrúgása volt a válasz (1-1). A 30.percben a vendégek csatára fűzte át a teljes aszódi védelmet (1-2), amire Berndt András fejesgólja jelentette a vigaszt (2-2).

Szünet után is maradt a nagy iram, mindkét csapat győzelemre játszott. A 81.percben ismét a vendégek szereztek vezetést (2-3), majd a 86. percben a már cserére váró Fazekas Gábor (milyen jó, hogy nem cserélték le!) szögletéből, Vogel Márk pazar fejesgóljával egyenlítettünk (3-3). A 89.percben Berndt Andris elfektette az üllői kapust, éles szögből leadott lövése azonban a gólvonalon gurult végig, sajnos az eredmény nem változott.

Összefoglalva: a tavaszi szezon legjobb, legizgalmasabb mérkőzésén igazságos döntetlen született. Csapatunk mindent tőle telhetőt megtett, hiszen három alkalommal is hátrányból egyenlíteni tudott, sőt, kis szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna. Mivel a vendégeknek is volt két kapufájuk, így nem lehetünk elégedetlenek. Jogos volt a szurkolók tapsa a mérkőzés végén: szép volt fiúk!