Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

A második helyezett Sülysáp SE-t fogadtuk

 

Sajnos évről-évre tapasztaljuk, hogy a bajnokság vége felé szinte teljesen elfogyunk. Szabó Gábor eltiltását tölti, Kovács Kristóf 5. sárga lapja miatt pihent, Szűcs Tibor sérülten játszott, a többi hiányzóról inkább szót sem érdemes ejteni.

Szóval így fogadtuk a bajnoki tabella második helyezett csapatát. De minden rosszban van valami jó: van alkalom arra, hogy U19-es csapatunkból minél többen felnőtt mérkőzésen is tapasztalatot, meccsrutint szerezzenek. Pályára lépett Novák Boldizsár (16 éves), Djácsuk Iván (17 éves), Ondrik Bence (19 éves), Szabó Roland (17 éves), Kerényi Dániel (18 éves), Kvaka Bálint (20 éves), Kovács Dávid (22 éves). Mind saját nevelésű játékosunk. Csapatunkból 9-en aszódiak, és csak hárman nem, bár Hrustinszki Ferit akár már aszódinak is hívhatjuk…

A gólokat egyéni hibákból kaptuk, melyeket elsősorban a rutintalanság számlájára írhatunk. Helyzeteket dolgoztunk ki, és amíg bírták erővel a fiúk, teljesen egyenrangú ellenfelei voltak a Sülysápnak. A végén a becsületgól is benne volt Djácsuk Iván majd Kvaka Bálint lábában, de sajnos mindketten a kapusba vágták a labdát.

Összefoglalva: mivel csoportunkban a kiesés már eldőlt, most van idő arra, hogy a jövő év csapatát építgessük. Van jó edzőnk, vannak tehetséges saját nevelésű fiataljaink. Türelem kell még és sok munka. Aztán jönnek majd az eredmények is.

Utánpótlás eredmény: Aszód FC U14 – Zsámbok SE U14: 6-2.