Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Visszavágott Hévízgyörk az őszi vereségért… Aszód FC – Hévízgyörk SE 0-3; (0-3)

Ősszel jó játékkal Hévízgyörkről el tudtuk hozni a három pontot. A téli szünetben alaposan megerősödött szomszéd falu csapata ma jóval nehezebb feladat elé állított bennünket. Nagy örömmel üdvözöltük játékosunkat Késedi Gábort, aki a bajnokesélyes Videoton FC melletti munkája mellett fontosnak tartotta, hogy a vasárnap délutánján Aszódon futballozzon.(Ezúton is elnézést kérek a múltkori kiszólásért, természetesen nem Gabinak szólt…)

Jól kezdtük a meccset. Csapatunk jól és lendületesen játszott, egyik veszélyes támadást a másikután vezettük, Berndt Andris, Vogel Márk, és a fiatal Djácsuk Iván szélvészgyorsan játszott. Sajnos helyzeteink kimaradtak. A 21. percben védelmi hiba után Hévízgyörk az első helyzetét gólra váltotta (0-1) A 25. percben – talán véletlenül – Vogelt úgy szerelték, hogy közben a bokáját is elrúgták, szegény Márk dagadt bokával azonnal cserét kért. Helyére a 17 éves Novák Boldizsár állt be. A kényszerű csere megzavarta csapatunkat és egy kapu előtti kavarodásból újabb gólt kaptunk (0-2). A 36. percben a rutinos hévízgyörki Gedei Tibor két védőnk között szép gólt fejelt (0-3).


Jól jött a szünet a mieinknek. A második játékrészben már többet birtokolta az Aszód a labdát, de a vendégek jól őrizték kapujukat, így még a szépítés sem sikerült. Hévízgyörk inkább gyors kontratámadásokat vezetett, de kapusunk Téglás Laci és az aszódi védelem már jól állt a lábán. A rendkívül gyengén tevékenykedő játékvezető a 44. percben – hosszabbítás nélkül – lefújta a mérkőzést. Biztos sietett a vonathoz… 

Összefoglalva: a Hévízgyörk már az első félidőben lerendezte a meccset, és összességében megérdemelten nyertek a vendégek.