Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Küzdelmes mérkőzésen egy pontot szereztünk… Pilisi LK II. – Aszód FC 0-0

Nyári hőségben (36 fok árnyékban) került sor az idei szezon számunkra első idegenbeli mérkőzésére. A nagy melegben mindkét csapat nagyon szenvedett, de nagyot harcolt.A mérkőzés elején Oláh Dezső hatalmas kapufás lövése jelezte, nyerni jöttünk Pilisre. Szervezettebben játszottunk, mint a hazaiak, ellenfelünk keményen védekezett ezért kevés igazán veszélyes helyzetet sikerült kidolgoznunk. Kiss Csaba sajnos már a meccs elején megsérült, helyére Kerényi Dániel állt. A nagy hőség miatt a játékvezető ivószünettel igyekezett frissíteni. A félidő második részében kiegyenlített játék folyt a pályán, inkább a küzdelem dominált.

Szünetben az aszódiak öltöző helyett inkább az árnyékba vonultak, Ubrankovics Zoltán edző alaposan átbeszélte az első félidőben látottakat. A második játékrészben már inkább az Aszód dominált, számos helyzetet hibáztunk Domján Péter, Kerényi Dani vagy Vogel Márk révén, míg az aszódi kapuban Darabont Dani magabiztosan hárította a hazaiak szórványos próbálkozásait. A hőségben alaposan elfáradt mindenki, a végig gőzmozdonyként robotoló Szabó Gábor a 88. percben görcsöt is kapott. A végén még cseréltünk egyet, Vogel helyére Kovács Erik lépett. Gól azonban nem született.

Összefoglalva: egymással és a nagy meleggel is megbirkózott mindkét csapat. Játék helyett inkább a test-test elleni küzdelem uralta a játékot, amiben maximálisan helyt álltunk. A helyzeteket tekintve talán közelebb álltunk a győzelemhez. Ha egy kicsit magabiztosabbak vagyunk a pilisi kapunál, elhozhattuk volna a három pontot. Csapatunk tartásáról mindent elmond, hogy az első két fordulóban éppen annyi pontot szereztünk, mint az előző tavasszal összesen…