Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Nagyszerű győzelem… Aszód FC – Valkó KSK: 3-2 (1-1)

 Hol van már a múlt heti rekkenő hőség! A naptár szerint is őszi idő, csepergő eső fogadta a csapatokat. A rossz idő ellenére mintegy 80 néző volt kíváncsi a valkóiak aszódi vendégjátékára. A mérkőzés elején a hazai csapat a 25. születésnapját ünneplő Kovács Eriket köszöntötte fel. Isten éltessen Erik!Mondhatjuk már, hogy ismét harcos felfogásban kezdtük a meccset. A 18. percben egy röviden meglőtt hazaadásra csapott le Sármány Viktor, aki okosan elfektette a kapust majd az üres kapuba gurított (1-0). Vezető gólunk felébresztette a kissé kényelmesen kezdő vendégeket, akik több veszélyes támadást vezettek, azonban az aszódi kapuban Darabont Dani bravúrral hárított. A 41. percben Holló Richárd szabadrúgásából egyenlített Valkó (1-1), majd a 44.percben az aszódi Kovács Kristóf lőtte közelről a kapu fölé a labdát. így döntetlennel vonultak pihenőre a csapatok.

A szünetben az eső is erősödött, ez azonban nem zavarta az aszódi Oláh Dezsőt, aki 25 m-ről óriási gólt ragasztott a valkói kapuba (2-1). Uraltuk a játékot, lelkesen, nagy akarattal játszott csapatunk. Domján Norbert ellen a büntető területen belül szabálytalankodtak. Oláh Dezső állt a labda mögé, lapos lövését a valkói kapus hárítani tudta. Nálunk a helyzetek kimaradtak, tehát ismét gólt kaptunk. A 68. percben megint szabadrúgásból és megint Holló Richárd volt eredményes (2-2). Nem álltunk meg, nem elégedtünk meg a döntetlennel, továbbra is győzelemre játszott az Aszód. A 82. percben emberelőnyhöz jutottunk, miután a valkói Nagy János megkapta második sárga lapját. Közben cseréltünk, a rúgást kapott Vogel Márk helyére Kiss Csaba lépett. A 88. percben Szabó Gábor középre ívelt, a védők között legmagasabbra ugró Kovács Kristóf fejjel okosan a hosszú sarokba csúsztatott (3-2). Ismét cseréltünk, Domján Péter helyett Kovács Erik, majd Sármány Viktor helyett Kerényi Dani állt játékba. A játékvezető a 92.percben lefújta a mérkőzést. Nyertünk!

Összefoglalva: mindvégig kézben tartottuk a meccset, hiszen mindig mi vezettünk. A kimaradt büntető után is egyértelműen a győzelmet akartuk, küzdött, hajtott, harcolt mindenki. A győzelem értékét növeli, hogy egy nagyon jó erőkből álló. és talán esélyesebb Valkót sikerült kétvállra fektetni. Három forduló után is veretlenek vagyunk!

A mérkőzés után az öltözőben csapatunk Leidál Mártontól köszönt el, mivel Marcit franciaországi tanulmányai miatt egy időre nélkülöznünk kell. Sok sikert kívánunk Marcinak és természetesen várjuk őt vissza!