Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Az első tavaszi győzelem...Tápiószele SK – Aszód FC: 3-4; (1-1)

 

70 km-t utaztunk Tápiószelére. Oda – vissza 140. Nagyon reméltük, nemhiába megyünk. A 29. percben Pecze Péter közelről szerezte meg a vezetést (0-1), amire négy perc múlva válaszoltak (1-1). Váltakozó, küzdelmes játék folyt a pályán, a kapusoknak nem sok dolguk akadt. Kifor Bence 20 m-es lövése a felső kapufán csattant, jelezte három pontért jöttünk.

Szünetben cseréltünk, Szénási Ákos helyére Szabó Gábor lépett. Az 51.percben Kovács Kristóf beadását Kertész Kristóf bólintotta a hálóba (1-2). Megint csak pár percig örülhettünk a vezetésnek, az 57. percben ismét egyenlített a hazai csapat (2-2). Pecze Péter szabadrúgásból a felső lécet találta el, majd a 70. percben Kovács Kristóf 35 m-ről lőtt a felső sarokba (2-3). A 87. percben ismét egál volt (3-3). Aztán a 91. percben jött a slusszpoén: Kifor Bence ellen szabálytalankodtak a hazai kapu előtt, a játékvezető okosan előnyszabályt alkalmazott, és az aszódi Gruber Bálint 17 m-ről a hosszú sarokba csavart (3-4).

Összefoglalva: rúgtunk négy gólt, két kapufát és végig nagy szívvel játszottunk. Megérdemelt győzelmet arattunk egy papíron erősebb csapat otthonában. Szép volt fiúk!