Frissítve: 2019.05.14

Facebook Oldal

Visszavágtunk az őszi vereségért Aszód FC – Péceli SSE: 6-2; (3-1)

 

Ősszel simán vereséget szenvedtünk Pécelen. Az 5. helyen álló csapatot fogadtuk, a bent maradáshoz kellett a bravúr. Így is állt a mérkőzéshez csapatunk.
Magabiztosan kezdtünk, végig irányítottuk a játékot. Gruber Bálint, Hegedűs Norbert, Kovács Kristóf góljaira csak eggyel tudott válaszolni ellenfelünk, így magabiztos, 3-1-es vezetés birtokában mehettünk a szünetre.
A második félidőt Lakatos Valérió bombagólja vezette fel (4-1), majd Kovács Kristóf lapos lövésével már 5-1-re vezettünk. A 70. percben tudott csak szépíteni Pécel (5-2). Baranyai Pál edző cserékkel igyekezett játéklehetőséget adni a cserepadon ülőknek. Domján Péter, Ondrik Bence, Szénási Ákos, Kerényi Dániel és Szamosi Péter is pályára léphetett. A végeredményt Pecze Péter állította be, amikor a 92. percben a péceli kapuba gurított (6-2).

Összefoglalva: szívvel mentünk előre és eredményesen is játszottunk. Egyre jobb formába kerül csapatunk, a sok befektetett munka kezdi meghozni gyümölcseit. Sok jó egyéni teljesítmény hozta össze ezt a szép, gólgazdag győzelmet. Két helyet léptünk előre, a 12. helyre léptünk fel a tabellán. Jövő héten jön a Galga-menti derby! Bag – Aszód meccs lesz Bagon.